A napokban vázoltuk a legújabb női celebtársaság minden irányból összeérő szálait. Akkor felvetődött bennünk a gondolat, hogy vajon mégis mi van Kristen Stewart és Cara Delevigne volt barátnője, a zenész Anne Erin Clark (ismertebb nevén: St. Vincent) között. Végül nem mertünk messzemenő következtetéseket levonni csupán abból, hogy láttunk róluk néhány közös képet.

Szóval akkor csak a pletyka szintjéig jutott nálunk a történet, most azonban újabb hírek láttak napvilágot az ügyben, amelyek mellett mégsem mehetünk el szó nélkül. 

A US Weely és a Page Six közeli ismerősökre hivatkozik, amikor azt írja, hogy a két nő félreérthetetlen helyzetben közlekedett New York utcáin múlt héten, és hogy nem csak St. Vincent szakított, hanem Stewart is otthagyta eddig imádott barátnőjét, a visual effect-producert, Alicia Cargilet.

Állítólag már a színésznő október 3-ai, Certain Women című filmjének premierjére is magával vitte St. Vincent-t, aztán egy héttel később ő ment el a zenész koncertjére Los Angelesbe. 

Nagyon romantikus volt. Kristen folyamatosan St. Vincent fülébe sutyorgott, tudni akarta, miről mit gondol.

- ezt egy közeli forrás mondta el a lapnak.

Az egészben az a legkülönösebb, hogy Stewart két hónappal ezelőtt még tiszta erőből Cargileról áradozott. Azért is bízunk benne, hogy mihamarabb tisztázódik a kérdés, mert amióta Kristen Stewart nőkkel randizik, sokkal nyíltabban beszél magánéletéről. 

Forrás: Huffington Post