• Nagyszabású Zámbó-titok felfedéséről ír a Bors, ám a jelző nem a rejtély méretét, inkább csak annak megvalósítási formáját takarja. Mivel a rajongók legnagyobb bánatára nem lesz több Jimmy-gála, igazi gyógyírként hathat Zámbó Marietta bejelentése, miszerint az énekes halálának huszadik évfordulóján grandiózus emlékkoncetet szerveznek a Magyar Állami Operaházba.
  • Geszti Péter szintén a Borsnak árulta el, hogy ő nem gazdag akar lenni, hanem boldog. Bár ez a kijelentés már önmagában olyan üzenet, ami elég lehetne egész napra, a lapnak adott interjúban beszél a Rapülők jövő februári retrókoncertjéről, arról, hogyan viseli a kritikákat, és hogy gyermekei alapjaiban változtatták meg a Galaxisa mozgását.
  • A Blikk is csillagászati vonalon mozog, már amennyiben a Star Academy kiesőjének szakítása megér egy hümmögést a csillagok között. Jecsmenik Arnold arról is beszélt a lapnak, hogy az egyik élő adás alatt látta meg közönségben ülő barátnője szemében azt, hogy a lány már nem hűséges hozzá, ezért döntött végül a kapcsolat lezárása mellett.