Bár a nyáron még arról lehetett hallani, hogy Harry herceg Ellie Goulding énekesnővel jár, a brit arisztokratát most egy újabb nővel hozták hírbe. Állítólagos választottját úgy hívják, hogy Meghan Markle, és mivel a Briliáns elmék című sorozatban játszik, talán önnek is ismerős lehet.

A 35 éves színésznő Los Angelesből származik, de a sorozat forgatása miatt Torontóban él. Úgy tudni, a páros itt ismerkedett össze, miközben Harry herceg a sérült katonák számára rendezett Invictus Games sporteseményt népszerűsítette a városban. Egy jól értesült forrás szerint azóta próbálják kerülni a nyilvánosságot. Az elmúlt hónapokban titokban randizgattak egymással.

A humanitárius munkát is végző Meghan Markle korábban a producer Trevor Engelson felesége volt, de 2013-ban elváltak, majd 2014-ben a golfjátékos Rory McIlroy párja lett. Az arisztokratának viszont hosszú idő óta nem volt komoly kapcsolata.

„Harry herceg sok éve nem volt ennyire boldog”

– árulta el a névtelenségbe burkolózó forrás, aki szerint a színésznővel csak úgy szikrázik köztük a levegő, és szerelmes pillantásokat vetnek egymásra.

Via The Mirror