A Bosszúállók-film és az Így jártam anyátokkal sorozat színésznője félmeztelenül szerepelt a Women's Health egyik tavalyi címlapján - most megosztott pár titkot a fotózásról. 

Még tavaly áprilisban mutattuk meg a színésznő félmeztelen címlapfotóját egy női fitneszmagazin borítóján, de azért mutatjuk még egyszer.

Ez volt az a lapszám, amiben szerepelt az interjú, amiben a színésznő elárulta, hogy 25 éves korában petefészekrákja volt, de leküzdötte, és azóta is próbál pozitívan hozzáállni és tanulni belőle. Most elárulta, hogy milyen is volt a fotózás. 

Az egy nagyon furcsa nap volt. Csak álltam ott a kamera előtt egy farmershortban, a melleimet takargatva, és próbáltam szexinek, magabiztosnak, de nem túl hivalkodónak tűnni. 

Smulders viszont elárulta azt is, hogy ez az egész arra késztette, hogy elkezdjen gondolkodni a testéről, amiben él, és arról, hogy ez a test mennyi mindenen ment keresztül. Ez a bizarr felkérés vette rá őt arra, hogy a nyilvánosság előtt beszéljen a betegségéről, a kezeléséről, és arról, hogy milyen volt megtanulni együtt élni a rákkal.   

Via People