Ben Affleck még csak a napokban számolt be arról a végtelenül fontos eseményről a BBC1-nak, hogy legutóbbi londoni látogatása során nem vette észre, amint a fia az angol királyi család legkisebb férfitagjával bandázik. 

A színész elmondása alapján ez úgy történt, hogy levitte kicsit szórakozni Samuel nevű négy éves kisfiát London egyik játszóterére. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a körülötte lévő felnőttek furcsán viselkednek. Mindegyiküknek fülhallgató volt a fülében, gyanúsan elegánsak voltak, és fel-alá kolbászoltak a mászóka körül. Rájött, hogy ezek az emberek alighanem valami jó célt szolgálnak.

Elégedetten konstatáltam, hogy ennyire ügyelnek a játszótér biztonságára. Aztán kiderült, hogy én voltam nagyjából az utolsó ember a Földön, aki észrevette, hogy a fiammal épp György herceg és Katalin hercegné homokozik.

A szituációt csupán egyetlen momentum árnyékolta be egy kicsit: György herceg meglehetősen szipogott, a megfázás erős jeleit mutatta. Ben Affleck pedig megragadta a lényeget:

El kell majd mondanom a fiamnak, hogy Anglia királyától kapott náthát.

Nehéz beszélgetésnek néznek elébe. 

Forrás: People