Mai Instahíradónk sem maradhat el, fontos számunkra az ön szórakoztatása!

Kezdjük is el menten!

Kate Hudson például megmutatja, mennyire hasonlít a jó édes anyukájára, Goldie Hawn-ra. Hát, meglehetősen. És ez nagyon is jól van így.

De nem mehetünk el szó nélkül Olivia Wilde politikai elköteleződése mellett sem, ami nyilvánvalóan nem Donald Trumpot illeti. De ez csak afféle feltételezés.

Amy Schumert elég könnyű felismerni a gyerekkori képein is, az viszont rejtély, hogy egy napszemüveg miért váltott ki belőle akkoriban ilyen heves érzelmi reakciót. 

Most pedig élvezze a videót, amelyen Brooklyn Beckham autókereket emelget féllábbal. Micsoda tálentum!

Ha még nem unja a Halloween-témát, ajánljuk figyelmébe Ariel Winter medvearcú ápolónő szerelését. A színésznő nem jelzi a kép mellett, hogy ez valóban Halloween alkalmából alakult-e így, ha nem, akkor nem firtatjuk tovább a dolgot. 

Osvárt Andrea teljes szerelmi életét megtekintheti Instagramján, lassan minden egyes pillanatáról kimerítő információhoz juthatunk. Mi azonban most csak egy morzsát nyújtunk át önnek.

Ha már morzsa: Jamie Oliver nem csak jól, hanem iszonyú tempóval is képes főzni. Ha igazán jól akar szórakozni, hallgassa meg egy Benny Hill-rész zenéjét, miközben a videót nézi!

Végül nyugtassa meg a lelkét Éder Krisztián ablakából kitekintve. Kellemes éjszakát/napot, vagy amit ilyenkor kívánni szokás!