Pumped Gabo legutóbb a Nyerő Párosban szerepelt, ahol bár korán, egy megható elköszönés után távozott, azért megtanította a társaságot a Gabó-féle pumpálós táncra. A műsornak köszönhetően újra kiderült, hogy Pumped Gabót nem lehet leírni egyszerűen csak a Sounddal és a gyúrással. Most pedig egy másik jön: Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsora november 18-án kezdődik, ennek felvétele előtt beszéltünk vele például arról, hogy megviselik-e még a negatív kommentek, vagy ez a másfél év bőven elég volt ahhoz, hogy hidegen hagyják. 

Akkor tud az ember fent maradni a médiában, ha megosztó személyiség, hogy ha van, aki utálja, és van, aki kedveli

– véli, szóval annyira nem zavarhatják az ellenszenvező visszajelzések. 

Szerelem, dráma

A Nyerő Párosban Pumped Gabo és a barátnője, Sebestyén Ági veszekedtek a legtöbbet, és azóta se változott sokat. Együtt vannak, de dráma is adódik, bőven. Annyira bőven, hogy Sebestyén Áginak még a hangja is eltűnt Gabo miatt. 

Tegnap az Ági velem ordibált hajnali négyig, úgyhogy én most ezért vagyok fáradt, mert nem hagyott aludni. Ez inkább romboló hatású a kapcsolatunkra nézve, de tudni kell kibékülni. 

Pumped Gabo nem csak egy gyúrós, de a Jersey Shore-t szereti

Amikor valaki ennyire szívesen mutatja meg a magánéletét, annál adódik a kérdés: ha még nem ismerné senki, jelentkezne a Való Világba? Nem zavarná, hogy állandóan kamerák figyelik? Dehogy zavarnák. Őt nem olyan fából faragták. 

Szívesen jelentkeztem volna a Való Világba. Főleg ha benn van a Soma, aki az egyik legjobb barátom. Ha ez lenne a kiugrási lehetőségem, élnék vele. Én korábban már amúgy is jelentkeztem, akkor mondtam a producernek, hogy jó lenne Magyarországon egy Jersey Shore-szerű reality. Én azon nőttem fel. 

Tudja, ez volt az a műsor, amiben pár New Jersey-i fiatal szórakozott, ivott és gyúrt egy csomót. Milyen jól állt volna Gabónak is a Pauly D-haj! De mostanában inkább az iskolára jár, májusban érettségizik, aztán műsorkészítést tanulna