Az amerikai énekesnő, Sky Ferreira már több mint egy hónapja Budapesten nyomul, és aktívan posztol Instagram-fiókjára és Facebook oldalára fővárosi helyszíneken készült képeket. A héten még halott Hooters-lánynak szeretett volna öltözni Halloween alkalmából, de nem talált hozzá megfelelő pólót, azóta viszont kiderült az is, hogy miért is tartózkodik a fővárosban. 

A Recorder rakta össze a képet, és erről ír a Lángoló Gitárok is: szinte biztos, hogy

az énekesnő a norvég black metal színtérről szóló, Lords of Chaos című filmben szerepel majd, mint groupie.

Egyrészt azért lehet ez, mert több filmforgatáson készült fotót is kitett Instagramjára, másrészt az Imdb-n a Lords of Chaos is előkészületi fázisban szerepel a neve mellett, illetve a film más szereplői (Wilson Gonzalez, Valter Skarsgård) is Budapestről posztolgatnak mostanában. A filmet az a Jonas Åkerlund rendezi, aki már nagyon sok videoklippel bizonyította, hogy zseniális alkotó (csak négy példát mondunk: Smack My Bitch Up, Ray of Light, My Favourite Game, Mein Land).

A Lords of Chaos egy ellentmondásos megítélésű, azonos című könyv alapján készül, és a kilencvenes évek elejének sötét, hírhedt, brutális sátánista zenekarainak (Mayhem, Burzum, Emperor, stb.) történeteit dolgozza majd fel.  

Sky Ferreira több forgatási fotót is posztolt az Instára, de az pontosan nem derült ki, hogy ezek hol készültek. Itt például egy mosdóban szelfizett ezzel a képaláírással: „ma túléltem '89-et és '91-et".

I survived '89 and '91 today

Sky Ferreira (@skyferreira) által közzétett fénykép,

Aztán ellátogatott egy játékboltba is.   

Homesick but keeping my chin up and being productive on my days off

Sky Ferreira (@skyferreira) által közzétett fénykép,

A magyar káposztákat dicsérte.  

Hungary Kale #BlossomSeason

Sky Ferreira (@skyferreira) által közzétett fénykép,

A filmről szóló újságcikk mellé azt írta, hogy nagyon izgatott, hogy részt vehet ebben a produkcióban.

A Szelíd Motorosok filmmel viccelődött az Egyetem téren.

#Akira #EasyRider

Sky Ferreira (@skyferreira) által közzétett fénykép,

Végül azt is kiposztolta, hogy mi az ő black metal neve, alighanem ezzel is a filmre akart utalni.

?

Sky Ferreira (@skyferreira) által közzétett fénykép,

De ki is az a Sky Ferreira?

Az 1992-ben született amerikai énekesnő már túl van első lemezén (Night Time, My Time), aminek borítóján ő volt látható meztelenül, ezen kívül szerepelt több filmben (A zöld pokol - The Green Inferno, Bizalom, Elvis & Nixon) és sorozatban (Vámpírnaplók, Grace Klinika). Nemrég pedig a Playboy címlapján is pózolt, de csak úgy, hogy saját maga szabhatta meg a fotózás feltételeit.