Valami rejtélyes okból a TV2 kétfelé vágta a Sztárban sztár című buliműsorának döntőjét, ezzel a merész húzással pedig november 6-án létrejött egy egészen izgalmas műsor:

a döntő, amely az égvilágon semmiről nem dönt, mert nem esik ki belőle senki, viszont nem is nyer.

Az igazi döntő, amiből kiderül, ki nyeri a műsort, november 13-án lesz.

Ugyanakkor az adásnak mégiscsak volt értelme, mert az utóbbi hetek lanyhulása után ismét elég erősek voltak a produkciók. A négy döntős versenyző (Muri Enikő, Nagy Adrienn, Kocsis Tibor és Veréb Tamás) mindegyikétől ideteszünk most egy-egy számot, hogy megkérdezhessük önöktől: ha nem ezen a héten, hanem tegnap nyerné meg ezt a műsort valaki, akkor ki érdemelné meg?

Muri Enikő

Nyilván kötelező volt meghatódni azon, amikor Muri Enikő Pásztor Anna dalát énekelte, de nagyjából háromszáz százalékkal jobb volt Sean Paulként, amikor Wolf Katival duettezett. A képre kattintva meg is nézheti a kérdéses videót.

Egyébként ez az eredeti.

   

Nagy Adrienn

Ha egy helyes, fiatal lánnyal ki akarnak tolni, akkor nincs is jobb választás, mint egy középkorú szintirokker szerepét osztani rá: így lett Nagy Adrienn Dave Gahan. rokonszenvet érdemlő küzdelme helyett inkább azt mutatnánk meg, amikor Veres Mónikával duettezte el Lady Gaga és Beyoncé Telephone-ját. Csak kattintson a képre!

Eredetiben így nézett ki mindez.

Kocsis Tibor

Kocsis többek közt Cher dalát, az If I Could Turn Back Time-ot adta elő, tényleg nagyon jól. Így, ahogy a képre kattintva láthatja.

Legfeljebb azzal okozott csalódást, hogy nem Cher eredeti szettjében vonult színpadra, bár a vélemények ezzel kapcsolatban megoszlanak.

veréb tamás

Az Operettszínház színésze Gáspár Laci dalát, a Hagyd meg nekem a dalt adta elő. Sokkal lenyűgözőbb volt, mint a más földtörténeti korból itt maradt honlapja, nézzék csak! (Jó, van neki új is.)

 Íme, itt összehasonlítható az eredetivel.

Szóval mit gondol? 

Ki volt a legjobb?