Jegyezzük meg a dátumot: az Úr 2016-ik évében, november hó hetedik napján a sokak által csak Kapaként ismert Mucsi Zoltán színész beindította Facebook-oldalát, tehát mostantól már saját rajongói oldala is van. Socialmédia-történelmi pillanat!

Korábban már volt egy rajongói oldala Mucsinak, de az csak egy sima rajongói oldal volt és láthatóan nem ő kezelte, most viszont itt a hivatalos változat. A Jancsó Miklós filmjeiből, a Munkaügyek – IrReality Show c. tévéműsorból, valamint a Krétakörből (hogy csak néhányat említsünk) ismert színész legelső videójában meghatottan, könnyeivel küzdve számolt be arról, hogy mennyire boldog, hogy már neki is van Facebook-oldala. Nem fogják kitalálni, hogy miért is sírt valójában!  

Az üdvözlő szövegből természetesen kiderül, hogy nem csak egyedül kezeli az oldalt: 

Tisztelettel köszöntelek az első és egyetlen hivatalos Facebook oldalamon, amit a mögöttem álló csapat és időnként jómagam közös erőbedobással kezelünk és frissítünk.

Az indulás óta már megjelent egy újabb videó

"Ne kövess! (Facebook marketing, mert ahhoz is értek)"

leírással, aztán az amerikai elnökválasztás napján természetesen kikerült egy aktuális poszt is, amelyben Donald Trumpot teszi helyre Mucsi kedvenc színésze, Robert de Niro.

Csak reménykedni tudunk, hogy még viccesebb videók és posztok érkeznek majd, mindenki készítse a rekeszizmait! Addig is nézzék meg Mucsi Zoltán egyik legjobb alakítását a Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten c. Jancsó Miklós-filmben. Az egykori Krétakör-darabból, a Fekete Országból kivágott villanyszerelős videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!