Az énekes nyilatkozatot adott ki arról, hogy feleségével együtt parkolópályára állította karrierjét, mert szeretne most csakis három éves kisfia, Noah felépülésére koncentrálni. David Foster zenész az Entertainment Tonight Canadának adott nyilatkozatában azt mondta, kizártnak tartja, hogy barátja addig egy sort is elénekeljen, amíg a gyereke fel nem épül. 

Ő most egy óriási buborékban él, ami teljesen érthető. Ilyen helyzetben az ember semmivel sem törődik: bemászik a buborékjába, és csak azt engedi be, ami igazán fontos. És az most nem a közösségi média. 

Hozzátette azt is, hogy ennek ellenére Michael Bublé érzi és tisztában van azzal, mennyien szeretik, és mentálisan jó állapotban van.

GettyImages-471499066

A legfrissebb információk szerint a kisfiúnak májrákja van, ezért minimum négy hónapon keresztül szorul majd kemoterápiás kezelésre.

Az énekes egy hete közölte hivatalos Facebook-oldalán a hírt. Bublé bejegyzése szerint fia kezelését már akkor elkezdték, és feleségével, Luisana Lopilával mindent megtesznek azért, hogy Noah-t átsegítsék ezen a nehéz időszakon. 

Forrás: DailyMail