Egy darabig úgy tűnt, Meghan Markle színésznőnek olyan tökéletes és kiegyensúlyozott élete van, hogy azt már szinte csak a túlzás szóval lehetne leginkább illetni. Mostanában azonban - pláne, hogy nyilvánosan is elismerték kapcsolatukat Harry herceggel -  láthatóan egyre többször kerül kellemetlen élethelyzetbe. 

Legutóbb az angol királyi családnak nyilatkozatot kellett kiadnia, amelyben arra kérnek minden kommentelőt és újságírót, hogy hagyják végre békén a színésznőt, ne zaklassák szexista kijelentésekkel, akadjanak le a családjáról és a származása miatt se háborgassák. A herceget egyébként az utóbbi zaklatta fel a leginkább

Most azonban kiderült, nem ez az első eset, hogy az emberek kikezdték a színésznőt. Egy júniusi interjúban fejtette ki, mennyire rosszul érintette, amikor 

az emberek azzal fenyegették, hogy meg fogják ölni. 

Azt mondta, ehhez egész egyszerűen elég volt annyi, hogy a Briliáns elmék című sorozatban Rachel Zane-ként megcsalta a filmbeli barátját. Ezen a nézők iszonyúan felbőszültek, gyakorlatilag lincshangulat alakult ki.

Az emberek engem akartak eltenni láb alól. Nem Rachelt, engem! Sosem gondoltam volna, hogy létezik ennyi késsel és fegyverrel hadonászó emoji. 

- tette hozzá akkoriban. 

 Forrás: Mirror