A szőkeség 2014-ben állatjogi ügyekben kérte ki a WikiLeaks-alapító Julian Assange tanácsát, akivel azóta is jó barátságban maradtak. Pamela Anderson november 13-án, vasárnap ennek jegyében kereste fel a szivárogtatót Ecuador londoni nagykövetségén, ahová vegán kajákkal megpakolva érkezett.

A Baywatch egykori sztárjának nem ez volt az első látogatása. Már októberben is felkereste Julien Assange-ot a nagykövetségén, ahol már négy éve él, és akkor is vegán ételeket vitt neki. A találkozó után bizarr pletykák láttak napvilágot, miszerint a WikiLeaks-alapító hirtelen meghalt, a nagyon is életben lévő Assange pedig azzal vicelődött, hogy a koszt igazi kínzás volt a számára. Pamela Anderson azonban nem hagyta, hogy ilyen apróságok hátráltassák, és megismételte korábbi mutatványát. A menüben egyebek mellett gyümölcssaláta és vegán hamburger szerepelt.

A magához képest egészen visszafogottan festő kebelcsoda egyébként azt mondta, hogy barátja jó állapotban volt, ugyanakkor megjegyezte, aggódik érte és családjáért.

Via The Daily Mail