Az RTL és a Viacom közös csatornáján, az RTL Spike-on lesz látható a Lip Sync Battle magyar változata, a Playback Párbaj. Már november elején beszámolt róla a Comment:com, hogy Gáspár Laci lesz a műsorvezető, de akkor még nem lehetett tudni, hogy az eredeti formátumban szereplő Chrissy Teigennek lesz-e magyar megfelelője. Most már tudjuk, hogy igen,

Szabó Zsófi lesz a csinos műsorvezetőnő.

A Story Extra házigazdája korábban már szerepelt nagyszabású énekes showműsorban. Emlékeznek, amikor Istenes Bence oldalán vezette az X-Faktort? Az már 2014-ben volt, és azóta pár Gyertek át szombat este! adásban, valamint a Nyerő Párosban is lehetett látni a már említett Story Extrán kívül.

Van itt egy belsős interjú Gáspár Lacival, aki elmondta, hogy a Playback Párbaj műsorvezetőjeként

  • önmagát fogja adni, mert Istenes Bence is ezt tanácsolta neki;
  • és bízik a producerek, valamint a műsorkészítők döntésében, hogy őt választották, pedig ő se nagyon érti, hogy miért, hisz beszélni is alig tud, most meg majd arra is figyelnie kell, hogy ne mondjon hülyeségeket.

 

Az első adás december 2-án, 22:40-től lesz látható az RTL Klubon, de a második rész már az új csatornára, az RTl Spike-ra érkezik, rögtön utána, 23:10-től. De ez minden héten így lesz az új részekkel.