Indítsuk lapszemlével a napot!

Rögtön egy kihagyhatatlan információval kezdünk: "Külföldön is imádják Balázs Palit." A Blikk szerezte meg az infót, hogy a zenész szombati koncertjére többen érkeznek Amerikából, sőt, további négy országból is, hogy ott tombolhassanak az ismert slágerekre. Lesz is meglepetés a fellépésen, de ebből Balázs Pali csak egyet árult el. 

Lesz a repertoárban egy dal, amit úgy énekelek majd el, mint anno a kisszobámban, Telekgerendáson.

A másik nagy hír, hogy

Növényi Norbert egy évig hordott golyóálló mellényt.

  Ezt a Blikk és a Bors is megírta, mivel most jelent meg a sportoló könyve, amiben erről is beszámol, hogy miért volt erre szükség. Röviden azért, mert testvérére is gépfegyvert fogtak, és ugyan őt nem fenyegették meg, de azért jobbnak látta, ha csak így is, de bebiztosítja magát. És erről majd még Hajdú Péter műsorában is lesz szó, a vasárnapi Esti Frizbiben.

A Bors egy terjedelmes anyagban ír Delhusa Gjonról. A lap feltételezései szerint a 63 éves zenész egy 19 éves lányba szerelmes. Erről nem nyilatkozott a híresség, arról viszont igen, hogy az új menedzsmentnek köszönhetően nagy kedvvel alkot, úgyhogy örülhetnek a rajongók.

Szintén a Borsnál landolt Gönczi Gábor beszámolója az apás szülésről. A legnehezebb pillanatokban is tudta fogni Ildi kezét, pedig a Tények híradósa egy tűszúrástól is rosszul van.