Egy Csehszlovákiában született, sízésben is tehetséges modell, ha kitart második férje, Donald Trump mellett, most az USA first lady-je cím várományosa lenne. Természetesen Ivana Trumpról van szó, aki első férje, Alfred Winklmayr mellett csak két évet húzott le 1973-ig, de második házassága Donald Trumppal 15 évig tartott. Ha jól ismertük meg a folyton mosolygó, bármibe bátran belevágó Ivana Trumpot eddigi szereplései alapján, akkor most egy percig sem bánkódik azon, hogy nem lett belőle elnökfeleség. Ez a heti trend teljes egészében az övé.

Trumpné

Annyira nem régi ez a fenti kép, mint amennyire fekete-fehér: 1990-ben készült. Ivana Trump ekkor még Donald Trump felesége volt, de már nem sokáig, mert 1992-ben elváltak. Ebben a korszakban a nagy haj már vészesen kezdett kimenni a divatból, de az egykori modell még elég sokáig ragaszkodott hozzá, Ivana Trump személyében a '80-as évek még jó ideig tovább éltek.

Víg özvegy

Ivana Zelníčkovának nem Donald Trump volt az első férje, de érthető okoknál fogva a volt modell a válás után megtartotta második férje híres vezetéknevét. Ezen az 1998-as képsorozaton strandoló víg özvegynek van öltözve, na persze igazából senkije nem halt meg, viszont 1997-ben elvált harmadik férjétől is, tiszta erőből élvezte az életet és a szabadságot. Bár már az ötven körül járt, össze-vissza pasizott, költött, szerepelt és vállalkozott, mert ha megteheti, miért ne tenné?

Sítehetség

Azt utólag kétségbe vonják, hogy Ivana Trump tényleg benne lett volna valaha is a csehszlovák olimpiai csapatban, mint síző, de az tény, hogy a cseh kislánynak az '50-es és '60-as években remekül ment a sízés. Sőt, amikor Trump néven híres lett, akkor sem hagyta abba ezt a sportot, 2005 karácsonyán például Aspenben fényképezkedett síszerkóban. Ekkor 56 éves volt.

Realitysztár

Donald Trump 2004-től egészen tavalyig volt a The Apprentice című menedzselős reality házigazdája és műsorvezetője. Ivana Trump sose volt ennyire sokat a képernyőn, de annyiban túltesz volt férjén, hogy többféle valóságshow-ban szerepelt, mint ő. Egy kevésbé nézett amerikai csatornán volt saját randizós műsora, ahol pasit keresett magának, 2010-ben meg a brit Channel 4-nál adta önmagát felejthetetlenül a celebes Big Brotherben, és ugyanebben az évben a Survivor című túlélőműsor híresemberes verziójában is benne volt. Ebből láthat pár fotót a képösszeállításban.

Hatvanon túl is menő

Ivana Trumpban az az egyik legfantasztikusabb, hogy szinte állandóan jókedvűnek tűnik, folyton derűs, és az benne a menő, hogy mintha megingathatatlanul meg lenne győződve saját menőségéről. A hatvanon túl is szemlátomást ugyanúgy élvezi, ha jópofa fürdőruhájában fényképezkedhet, mint egy húsz éves celebecske, akit először talál meg egy fotós.

Hatvanon túl is elegáns

Ivana Trump – mi áll(t) neki a legjobban?

De ne felejtsük el, hogy Ivana Trump bizarr fordulatokban gazdag karrierje eredetileg modellkedéssel kezdődött a '70-es években. Ő maga sem felejtette el ezt a jelek szerint, hiszen ha teheti, most is eljár elegáns, vörösszőnyeges eseményekre.

Legutóbb a Cannes-i filmfesztiválon fotózták, és a frizurája ugyanúgy fel van fújva, mint ami annak idején divatos volt, plusz egy roppant elegáns estélyiben van, ami helyenként testszínnel kombinálja a fekete csipkét, hogy még szexibbnek tűnjön.

De nem tudjuk nem észrevenni a képeken, hogy Ivana Trump éppen mintha nem lett volna túl jókedvű (pedig ez általában nem jellemző rá), és az arca is valahogy kicsit más, mint amit eddig megszoktunk. Önnek melyik a kedvenc Ivana Trumpja? Ha végignézte a fotókat, kérjük, szavazzon!