Már biztosan önnel is szembejött a híres, de fájdalmas fekete maszk hirdetése. A reklám szerint úgy tisztítja a bőrt, mint semmi más, amikor lehúzza az ember, egy babapopsit kap az arca helyett. (A krém nem új, azt is megmutattuk, mennyire jó döntés az egész fejet bekenni. A vállalkozó szellemű lány biztos ordított volna, ha marad mimikája.)

Na de mostanában egyre többször dobja fel az Instagram a csodaszerként hirdetett Black Maskot. Ráadásul mindezt állítólag Palvin Barbarával népszerűsítik.

Szépségeim! Végre rátaláltam a 2016. év TOP termékére a Black Mask-ra. Csak ma 53%-os árengedmény. 

– áll Palvin feje mellett. 

A hirdetés fejlécében nemcsak a modell hivatalos Instagram-oldalának profilképe látható, hanem elsőre a név is stimmel. 

Realbarbarapalvin

A posztból nem lehet rákattintani a profilra, viszont könnyen meg lehet keresni, hogy létezik kamu-, vagy rajongói oldal hasonló névvel. Csak a nagy kezdőbetű nem egyezik, ja meg az, hogy a képek az eredeti Instagram-oldalról származnak, és pár napja töltötték fel őket. 

A folyamatosan felbukkanó Black Mask videója egy Palvinos képpel kezdődik, aztán alatta egy csomó komment jelenik meg, mennyire fantasztikus cucc is ez. 

Például mad.inka1990 is azt írta, hogy kettőt rendelt, és szinte ugrál örömében az árengedménytől. Mondjuk elegen követik a profilt ahhoz, hogy ne tűnjön kamunak, de mindegyik képet egy napon, november 2-án töltötték fel, és a kutya se lájkolta szegény lány fényképeit. Vagy ennyire népszerűtlen vagy inka.990 nem is létezik. 

A fekete krém alatti kommentek inkához hasonlóan furcsák és/vagy orosz profilokhoz köthetőek, ahogy a Black Mask oldala is, ahol lehet, hogy magyarul jelennek meg az ajánlások, és a rendelési mező, csak éppen egy Alena Vodonajeva orosz celeb jön szembe. Vodonajeva persze magyarul ajánlja a terméket, de az oldalán mi nem találtuk a maszkos képet. Inkább photoshop a reklám az oldalon, mint nem. A Vodonajeva alatt belógó evibaba89-et pedig egyáltalán nem leltük. 

Mind Palvinnak, mind az orosz Vodonajevának több mint egy hete írtunk, hogy mit szólnak, hogy most már az ő nevükkel tisztítják a pórusaikat a nők. Frissítjük a cikket, ha sikerült elérnünk őket. 

Egyelőre nem sikerült elérnünk egyiküket sem, de az elmúlt pár napban feltűnt, hogy már nem a Palvinos hirdetés jön szembe, hanem egy sima Black Maskos. Elképzelhető, hogy cselekedtek.