Jó reggelt kívánunk mindenkinek, reggeli lapszemlénk következik. 

  • Viszonylag olcsón megúszta az okirat-hamisítást Jordán Adél színésznő, énekesnő. A Bors írta meg, hogy kedd reggel volt a Katona József Színház tagjának tárgyalása.  Bűnösnek vallotta magát, és el is ítélték Jordán Adélt, amiért édesanyja, Lázár Kati rokkantkártyáját használta a parkolásához. Százezer forintot kell befizetnie. Az ítélet nem jogerős, az ügyészségnek három napja van fellebezni ellene.  

    Jordán Adél 2016. november 9-én, a délelőtti órákban parkolt le a autójával, és bár fizetőövezetben állt meg, nem vett parkolójegyet, helyette édesanyja, a Kossuth-díjas Lázár Kati rokkantkártyáját tette ki az ablakba. Hogy ez miért lett gyanús a parkolóőrnek, azt nem tudni, mindenesetre rendőri intézkedés és feljelentés lett a történet vége.
  • A kilencvenes években nagy népszerűségnek örvendő Happy Gang popcsapat egyik énekese, Vitamin durva kocsmai bunyóba keveredett idén nyáron.  A Blikk számolt be arról, hogy az egykor népszerű popelőadó több millió forintos kártérítési perrel és 2-8 évig tartó börtönbüntetéssel nézhet szembe – ha bebizonyosodik a vád. 

    Az áldozat, Salamon Viktor elmondása alapján minden előzmény nélkül odasétált hozzá, és fejbevágta egy söröskorsóval. Az áldozat kártérítést követel, ugyanis fél arca lebénult a támadás következtében, és azóta a munkáját sem tudja ellátni rendesen.