Mai lapszemlénk sem maradhat el, nézzük tehát, hogy mit írnak az újságok!

  • Hajdú Péterrel ellentétben Sarka Kata már nem nagyon hisz a házasságukban, vagy legalábbis - ahogy egy közeli barát nyilatkozott a Best magazinnak - tele van félelmekkel. Már csak párat kell aludniuk a válóperig, addig viszont van ideje megnyugodni. 
  • Szabó Zsófi inzulinrezisztanciával küzd, és ez az oka annak, hogy összesúgnak a háta mögött, ahol csak megfordul. A Blikk fogalmaz így, amikor arra utal, hogy a színésznő mennyire lefogyott, és emiatt mindenki összesugdosni kényszerül. Egyébként a betegség miatt szigorú diétára fogták, és gyógyszereket kell szednie. 
  • Az X-Faktoros Opitz Barbara két piros cérnát kapott szüleitől ajándékba. Azt mondja, ennek az a szerepe, hogy megvédje őt a negatív energiáktól, és kizárólag a pozitív dolgokat vonzza be. Ha érdekli a cérnaszál ezoterikus megközelítése, érdemes elolvasnia az eredeti tartalmat a Blikknél

 

  • Hosszú Katinka a Bestnek nyilatkozott egy kimerítőt Shane Tusuppal való házasságáról, amelyben a lényeg nagy vonalakban annyi, hogy vele egy dobozban is ellenne, ha az a doboz akkora, hogy mindketten beleférnek. 
  • Sebestyén Balázs ismét belelovalta magát a Class FM körüli balhéba a Best egyik cikkében, amelyben úgy nyilatkozott, hogy ez az egész pont olyan volt, mint egy valódi, botrányos válás. 
  • Blikk: Pintér Tibornak új barátnője van, akit állítólag folyamatosan emiatt zaklatnak. Mármint a barátnőt, aki ennek hatására hosszú Facebook-posztban fejtette ki ellenérzéseit az ügyben. Pintér Tibor ezt egy egész egyszerű mondattal nyugtázta, hogyaszondja:

Olyan vagyok, mint egy öregebb Ken baba, Bea pedig egy gyönyörű Barbie. Szépek vagyunk együtt, sikeresek, emiatt van a sok irigyünk.