Kim Kardashian el sem mozdul férje, a 39 éves Kanye West kórházi ágya mellől, amióta idegösszeomlás gyanújával kórházba szállították. Egy közeli forrás számolt be arról, hogy Kardashian együtt alszik a férjével, és bármikor ugrásra kész, ha segítségre vagy ételre van szüksége. Mivel Hálaadáskor is bent kellett tartózkodnia, kiváltképp jóleshetett a rappernek a felesége jelenléte. 

Kim csodálatos! Mellette van a bajban, eteti, és egy pillanatra sem hagyja magára. 

Állítólag csak akkor mozdul el mellőle, amikor látni szeretné a gyerekeit, ezen kívül nem enged be senkit és semmit, ami felidegesíthetné a férjét - ez alól a sok ajándék-virágcsokor sem lehet kivétel. 

Idáig egyébként úgy jutottak el, hogy Kanye Westhez hétfő este mentőt kellett hívni, amikor az edzőjénél, Harley Pasternáknál volt, és hirtelen elég furcsán kezdett viselkedni. Állítólag nem bírta a család körüli nyomást, ezért omlott össze. 

Azóta ugyan már depresszióra és paranoiára gyanakodnak az orvosok, amely problémák alighanem régebben kezdődhettek, ennek ellenére egyelőre semmi kézzelfogható információt nem közöltek a rapper állapotáról.

Kim Kardashiannek egyébként pont a rosszullét estéjén lett volna az első nyilvános szereplése a párizsi rablása óta, de amint meghallotta, hogy mi történt a férjével, azonnal lemondta a megjelenést, és már utazott is Westhez, azóta pedig nem is létezik senki más a számára. 

Forrás: US Magazine