November 29-re tűzték ki Sarka Kata és Hajdú Péter válóperének első tárgyalását, ám ezen

sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata nem jelent meg.

Az ilyen esetekben az eljárást azonnal megszüntetik, vagyis nem lesz válás,  két celeb együtt marad – legalábbis hivatalosan.

Sarka Kata a meg nem jelenés után nyilatkozott a Blikknek:

Tény, hogy nem jelentünk meg a tárgyaláson, de ez a tényeken nem változtat: továbbra is külön élünk, bár a gyerekeket teljes egyetértésben neveljük.

Illetve hozzátette még:

Mivel a tárgyalás időpontja kiderült, számítottam a sajtó megjelenésére. Petivel beszéltem előtte, így tudtam, hogy ő nem lesz ott a bíróságon. Ezért én sem láttam értelmét, hiszen egyedül nem lettem volna képes végigcsinálni ezt.

A jövő ezek szerint nyitott. Főleg hogy Sarka pár napja még azt nyilatkozta, hogy:

Most még mindketten sodródunk, egyikünk sem akarja kimondani, hogy mi lesz a vége. Nem tudom az okát, hogy ez miért van így, de mindketten a másikra várunk.  

Sarka Kata még a nyár elején, júniusban költözött el férjétől, a két közös gyerekükkel együtt. Kapcsolatukról és a különköltözés okairól sok infót nem osztottak meg azóta sem a nyilvánossággal.

Mind Sarkát, mind Hajdút többször és több módon megkerestük, amennyiben válaszolnak, posztunkat frissítjük. Egyébként láttunk már olyat, hogy sok hasonló, technikai jellegű viszontagság után mégis sikerült elválnia egy híres párnak: gondoljanak csak Kapócs Zsókára és Habony Árpádra, tavalyról – a szerk.