A 43 éves modell az Ocean Drive magazinnak adott egy rövid, de annál velősebb interjút. Végre megtudtuk, hogy miért lehet annyiszor félmeztelenül látni, és mennyire nem érdekli, hogy mit gondolnak az emberek a kapcsolatáról. 

Vito Schnabellel, a 30 éves műkereskedővel még 2014 elején jöttek össze, azóta elválaszthatatlanok. Klumot sokan támadták a korkülönbség miatt, de ez teljesen hidegen hagyja, nem érzi a 13 évet. 

Ez nem a korról szól. Csodálatos összhang van közöttünk, jól érezzük magunkat, és szeretjük egymást. Nem számít, hogy mások mit mondanak. Mármint addig, amíg fantasztikus az együtt töltött idő, miután becsuktátok otthon az ajtót. Csakis ez a fontos. 

És ha már az együtt töltött időnél tartunk, Klum azt is megemlítette, hogy minden téren megértik egymást. Schnabelnek két galériája is van, egy Svájcban, és egy New Yorkban. A barátnője kifejezetten élvezi, hogy megismeri a kortárs művészetet, művészeket. 

Művészettörténetre és matekra szakosodtam a suliban. Mindig is szerettem festeni. Egy olyan férfi von bele ebbe a világba, aki nagyon jó ebben. [Vito] Nagyszerű tanár, [aki megmutatja] hogy mi az újdonság. Az iskolában tanulsz a világ Picassóiról és Warholjairól és különböző korszakokról. Most többet tanulok a kortárs művészetről, kultúrákról, és arról, hogy éppen mi megy.

Heidi Klum a fehérneműmárkájáról is beszélt, hogy milyen a kedvenc melltartója, de talán egy kicsit izgalmasabb ennél a témánál, hogy miért látni annyit meztelenül. Nem ma kezdte a modellkedést, megszokta, hogy nem takargathatja magát, mégis az átlagosnál többször mászkál felső nélkül. Nincs ebben semmi titok: Klum egyszerűen így nőtt fel, a pucér test neki nem nagy kaland. 

Nudista strandokon nőttem fel a szüleimmel, szóval nudista vagyok. Nincs semmi problémám a meztelenséggel, nagyon szabad vagyok. Amikor egy félreeső helyen megyek le a partra, ahol nincs sok ember, szeretek félmeztelenül lenni.

Többször előfordult, hogy Heidi Klumot pont akkor kapták le a fotósok, amikor a barátjával éppen összenőtt. Ebben aztán tényleg nincs semmi különös, főleg, hogy nem a Times Square kellős közepén ölelkezett Schnabellel. Mindenesetre elmondta a témáról a véleményét. 

Nem rengeteg ember között kapnak le csókolózás közben a parton. Elmegyek egy hajóra, vagy kirándulok. Hogy ha kizoomolsz a képeken, amiken a barátommal vagyok, nincs senki körülöttünk. 

És végül, de nem utolsó sorban idéznénk, mi volt Klum életében a legnagyobb kritika. Még véletlenül se érezze magát rosszul miatta!

Túl formás vagyok, túl nőies. Ezt sokszor megkaptam, hogy legyek vékonyabb, és hogy nem vagyok elég csontos, és néha túl vidám vagyok. Mindenki azt mondta, hogy talán kihagyhatnék egy étkezést vagy kapjak rá ezekre a [diétás] tablettákra. De mindig kötöttem az ebet a karóhoz, úgy gondoltam, hogy vagy úgy akarnak, ahogy vagyok, vagy ez nem a megfelelő meló számomra. 

A teljes interjút itt tudja elolvasni.