• Majka zenésztársa bekokainozva okozott balesetet idén január elsején. A rapper korábban azt állította, hogy másnaposan vezetett és azt hitte, hogy már kijózanodott a szilveszteri buli után. A Bors mai számából kiderült, hogy a zenész vérében kábítószert találtak - szakértők megállapították, hogy Curtis kokaint fogyasztott januárban, mielőtt oszlopnak hajtott.
  • A Blikk írta meg, hogy az X-Faktor egyik mentora, Gáspár Laci elhunyt édesapja miatt sírta el magát élő adásban. Az énekes a Ham Ko Ham zenekar produkciója közben érzékenyült el, amikor az együttes belekezdett Gergely Róbert Emanuelle című dalába. Opitz Barbi produkciója közben is az idősebb Gáspár járt az eszében.

    Ez egy igazi bulizós szám, mégis nagyon elérzékenyültem tőle. Többet jelent nekem ez a dal, mint másoknak. Hosszú évek óta nem hallottam, talán szándékosan kerültem is. Amikor gyerek voltam, az apukám mindig ezt gitározta nekem 

- mondta Gáspár Laci, akinek mély sebeket nyitott fel a lelkében ez a dal.

  • Hamarosan visszatér a képernyőre Liptai Claudia - derül ki a Kiskegyed legfrissebb számából. Ő az egyik legnépszerűbb színésznő és műsorvezető Magyarországon, aki megtehetné, hogy akár évekig otthon marad, ám Liptai mégis azt tervezi, hogy jövő tavasszal visszatér a képernyőre. Állítólag azért, mert párjával Ádámmal szeretnék mihamarabb megvalósítani az álmaikat: szeretnének egy nagyobb házba költözni, mert a mostani otthonuk nem elég tágas két gyermek részére.