Maisie Williams képviselete is megerősítette a Page Sixnek, hogy a 19 éves színésznőről félmeztelen képek szivárogtak ki a Redditen. A fotókat Williams privát közösségi oldaláról (azt nem írják, hogy melyikről) lophatták le. 

A fotók Maisie privát közösségi fiókjából származnak. A képeken nincs meztelenség, de Maisie közeli barátaival szerepel rajtuk egy spában, ahol nemrég jártak Japánban. 

– nyilatkozta a Trónok harca színésznőjének menedzsmentje.

A kiszivárgott képeken szemből valóban nem szerepel Williams, azonban saját, nem nyilvános használatra szánt tartalomról van szó, amiről egyelőre nem tudják, hogy landoltak a Redditen. 

Maisie Williams egyébként egy jótékonysági akció miatt utazott Japánba. A delfin show-k ellen kampányolt

Nem először fordult elő hasonló

2014 szeptemberében robbant az év legnagyobb celebbotránya, mikor is rengeteg ismert nő magáncélú, meztelen, félmeztelen fotója került ki az internetre. A lista több mint 100 fős volt, és olyan nevek privát képei terjedtek el, mint Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst vagy Kate Upton. 

A Fappening szintén a Redditen indult. Az oldal később törölte a linkeket, aloldalakat, kommenteket, ahol újra meg újra felbukkantak a meztelen képek, de természetesen jó pénzt kerestek a botránnyal. 

Jennifer Larence a Fappening után sokáig nem nyilatkozott, majd a Vanity Fairnek adott interjújában mondta el, mit gondol az egészről. 

Ez nem egy botrány, ez egy szexuális bűncselekmény. A szexualitásom megsértése. Undorító. Meg kell változtatni a törvényeket, és nekünk kell elérnünk ezt a változást.