Ma is olyan idő lesz, mint tegnap, vagy azelőtt: csak vasárnap jön hidegfront. Addig csípős reggelek, fagyos éjszakák, és napos nappalok követik egymást. Miután most már tényleg előveszi a sapkát, sálat, kesztyűt, jönnek a Velvet hírei:

  • 8 év után elköltözött otthonról Stohl András, állítólag új nő van a láthatáron - írja a Story magazin. De nem a nő miatt történt mindez, szimplán barátsággá szelidült párjával a kapcsolata, és ő még élni akart. Egy csinos, barna, harminc év körüli nővel látták - hasonlóan ért véget első házassága is 12 évvel ezelőtt, akkor a Survivor című valóságshow forgatásáról érkezett haza úgy, hogy bejelentette családjának, rátalált az új szerelem és válni akar. Azóta azt megbánta, mint ahogy sok mást is. Például 2008-ban ezt mondta legutóbbi gyermekei anyjáról: "Mégiscsak elmúltam negyvenéves, és ha azt nem is mondanám, hogy már biztosan benőtt a fejem lágya, de fejlődöm. Talán mindez a korral jár, és valószínűleg mindenekelőtt Ancsika érdeme. Vele egyszerűen jó, mellette egyszerűen jól érzem magam." 2014-ben kisfia születése után pedig ezt: "Évtizedeket buliztam át, volt tivornya bőven. De most nincs más választásom. Meg kell komolyodnom, elvégre négy gyerek óriási felelősség. Most azt is érzem, hogy lassan minden helyrekerül az életemben, és ez nagyon jó érzés."
  • Kulka János a hot! magazin szerint jobban van, egy filmpremieren fotózták. Nyolc hónapja kapott agyvérzést, azóta már többször szóba hozták, hogy lassan színpadra áll, de ez még messze van. Még halkan, lassan beszél, óvatosan lépked. Kulka Janina, a nővére vigyáz rá, és gyógytornász, logopédus segíti. 
  • Till Attila a HIV-tesztet népszerűsíti, az állandó szűrést. "A legtöbben a nyolcvanas évekhez kapcsolják a betegséget, és sok heteroszexuális hiszi azt, hogy ez őket nem érintheti. Tévednek!" - mondta. Mivel azt hiszik, hogy ez csak a homoszexuálisokat érinti, ezért még senki nem állt mellé arccal itthon, a sztereotípiák kivégzését szeretné. A fiai most kamaszodnak, ezért is szívügye a téma, bár óvszert ő sem nyom a kezükbe. A hot! magazinban lehet erről még többet olvasni.