Pénteken a hangsúlyt az összes bulvárlap Stohl András házassági válságára fektette. A Blikk szerint a színész egy színházi büfés miatt hagyta ott élettársát, a Bors viszont arról ír, hogy Stohl azért lépett le, mert már nem volt boldog (volt) párjával, Ancsikával. A Best pedig hosszabb interjút közölt a színésszel.

Elfáradt a kapcsolatunk, mindkettőnknek úgy a jobb, ha külön utakon folytatjuk... Mielőtt bárki ítélkezne, megpróbáltuk megjavítani, megmenteni a kapcsolatunkat, ami nem romlott el végérvényesen, csupán megfáradt. Egy éve folyamatosan járok pszichológushoz, sőt Ancsikával párterápián is voltunk. Nem megy tovább együtt, de nem úgy szakítunk, mint a gyerekeink édesapja és édesanyja, csupán, mint férfi és nő.

A színész egyébként már elköltözött otthonról, nem messze családja házától egy albérletben lakik és ugyanúgy részt vesz a gyerekek életében.

A híresztelésekkel ellentétben nincs másik nő az éltemben, de ha úgy adódik nyitva a szívem, most azonban nem ez az elsődleges szempont az életemben... Nem borítok fel mindent, amit eddig elértem, sokkal inkább azt gondolom, hogy az én életemben, de Ancsikáéban is, talán most kezdődik el egy új, lehet, hogy jobb korszak.

Stohl azt is hozzátette, hogy nagyon nehéz éven vannak túl és a döntést mindketten nagyon megszenvedik.