Bryan Tanaka megtörte a csendet, és egy terjedelmes interjúban beszélt a Mariah Careyhez fűződő kapcsolatáról. A 33 éves táncos 2005 óta dolgozik az énekesnő csapatában, és 

mindig is éreztem valamit Mariah iránt. Annyira szeretem.

Az is kiderült, hogy 2005 óta többször dolgoztak együtt, és a táncos mozgása mély nyomokat hagyott a művésznőben.

Régóta barátok voltunk, egy mozdulat itt, egy mozdulat ott, és máris jól érezzük magunkat. 

Gyakorlatilag Carey fedezte fel.  

Valami kapcsolat volt közöttünk annak idején, egy kölcsönös csodálat egymás iránt. Valamit meglátott bennem, amit elsőre észre sem vettem, és onnan már minden ment a maga útján. Úgy kellett lennie, hogy valahol, valahogyan még találkozzunk.

A Sweet, Sweet Fantasy koncertturné után mindenki másfelé ment, nemrég viszont ismét találkoztak, hiszen Tanaka bekerült az énekesnő most induló turnéjának táncoscsapatába is. Erről a részről már Mariah Carey mondott szépeket:

Nagyon szép, főleg, ha valakivel annak idején együtt dolgoztatok, és amikor újra összehoz a munka, egyből látszik, hogy mindenki mennyivel érettebb és kreatívabb.

Néztek is volna a népek nagyokat, ha az akkor 35 éves énekesnő összejön a 22 éves táncosával... de ami késik nem múlik, a két lélek idén összeért. De még hogy!

Vagy mégsem?

Ezek a szép nyilatkozatok azért születtek, mert nemrég indult Amerikában az énekesnő saját realitysorozata. Ennek épp jól jön a hírverés, és tulajdonképpen egyik, fenti megszólalásból sem derül ki egyértelműen, hogy a pár tényleg szerelmes-e, vagy csak mindkettejüknek hasznos, ha velük foglalkozik a sajtó.

Mit gondol, szerelem ez?

via US Weekly