Már több mint 5 éve, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné összeházasodtak. Természetesen nincsenek illúzióink, hogy mindig tökéletes a kapcsolatuk. Vagy legalábbis majdnem mindig. Két gyerekük született, és őszintén látszik, hogy ennyi év után is szeretik egymást.

Az Eonline arra emlékeztetett bennünket, hogy mennyi mindenben hasonlítanak, és nem csak házasok, hanem barátok is. 

Azt már vagy ezerszer elmondtuk, hogy nehezen tudunk betelni a királyi családdal, Györgyről és Saroltáról nem is beszélve. Vilmos gyakran osztja meg a tapasztalatait, hogy például

György herceg igazi csirkefogó, Katalin pedig csodás anya. 

De a vietnami interjún túl volt még egy pár olyan eset, amikor rá kellett jönnünk, hogy Vilmos jobb társat nem is találhatott volna. És fordítva. 

Tudnak egymáson nevetni

Egy gálavacsorán Katalin azt találta mondani, hogy Vilmos kénytelen beérni az ő főztjével, mire a herceg annyit válaszolt, hogy

Megvan az oka, amiért ilyen sovány vagyok. 

Aztán röhögtek egy jót. 

Még jót is tett nekik a szakítás

2007-ben szakítottak egy rövid időre, Vilmos herceg és Kate Middleton akkor alig voltak 25 évesek, kellett egy kis szünet. Az egyetemen ismerkedtek meg, 2004-ben derült ki, hogy összejöttek, mikor egy sítúrán lefotózták őket. Három év után jött a nagy törés a kapcsolatukban, de nem sokkal később újra együtt voltak. 2011-ben pedig jött az álomesküvő.

Beszólnak egymásnak

Még egy tavalyi jótékonysági eseményen találtuk Katalint magassarkús férfiak közt a tőzsdén. Egy adománygyűjtő akcióról volt szó, ahol a királyi pár is beállt telefonálni, és az egész egy elég nagy buliba fordult.

Mikor Vilmos herceg meglátta, hogy a felesége milyen jól elvan egy gatyátlan úrral odaszólt neki, hogy 

Katalin, szerintem már abbahagyhatod velük a flörtölést. 

Vilmos haján lehet nevetni

Illetve azon, hogy egy adag hiányzik belőle. Vilmos korán kezdett kopaszodni, de úgy látszik, ez nem érzékeny téma, lehet ugratni vele a herceget. Egy 2014-es jótékonysági körúton találkoztak egy walesi farmerrel, aki mutatott a párnak egy adag lenyírt alpakaszőrt, ami éppenséggel kísértetiesen hasonlított Vilmos hajának árnyalatához. A hercegné a férfi elmondása alapján javasolta a férjének, hogy helyezze fel a gyapjút a fejére, 

neked nagyobb szükséged van rá.

-felkiáltással.

+1

Nem mintha támogatnánk a beállított karácsonyi fotók térhódítását, de a királyi családnál ez úgyis kötelező, és ha már így esett, tény, hogy kihozzák belőle a maximumot. Egy idilli család egy idilli képen. György herceg térdzoknija pedig csak a ráadás.