Most végre mindenki megtudhatja, hogy a kemény edzések mellett még mit kell tenni a jó alakért! Annak idején ismertettük Kate Upton kiváló példáját, aki videókkal bizonyítja, hogy nem a legyek hordták össze a büszkén mutogatható testét, hanem minden nap edz, és odafigyel, mit fogyaszt a nem edzéssel töltött időben.

A kérdés tehát: mit esznek egyes hírességek azért, hogy mindig fotókompatibilis alakjuk legyen?  Angelina Jolie 2014-ben például főleg magvakat evett.

De van itt még más is.

  • Mariah Carey például olyan diétát tol, ami  szerint, csak kapribogyót és a füstölt lazacot ehet.
  • Megan Fox almaecetet iszik, ha le akar dobni pár kilót. 
  • Ha esetleg Marilyn Monroe alakjára vágyna, akkor a reggeli rutinját is át kell vennie. Ő minden nap két tojással megbolondított pohár tejjel indított.
  • Több celeb, köztük Lady Gaga is a bébiételre esküszik.

Vagy itt van még az 52 éves modell, Elle Macpherson titka, az egészséges, összetett szénhidrátoktól mentes étrend és a „lúgosítás”. [Utóbbi témájában Boldogkői Zsolt az Indexen megjelent cikkét ajánljuk.]

Kicsit más, de Gesztesi Károly alkoholdiétáját is ki lehet próbálni. Ha esetleg inkább az edzéstervekben hisz, akkor itt van Chrissy Teigené vagy Zimány Lindáé. A lényeg, hogy a szépségért továbbra is meg kell szenvedni.

via Page Six