A Tágra zárt szemek és a Más Világ színésznője elsírta magát, miközben a CBS Sunday Morning című műsorának adott interjút. Nicole Kidman ekkor éppen két kisebb gyermekéről, a nyolcéves Sunday-ről és az 5 éves Faith-ről beszélt.

A 49 éves színésznő azért aggódik, mert nagyon öregnek érzi magát ahhoz, hogy édesanya legyen, és fél, hogy nem látja majd felnőni a lányait.   

Szeretném látni, ahogy felnőnek a gyerekeim, és látni, hogyan boldogulnak. Mindössze ennyit kérek

– mondta könnyezve Kidman, aki már évek óta súlyos depresszióval küzd az öregedéstől való félelme miatt. Azt is elárulta, hogy ez az aggódás nagyon szomorúvá teszi őt. 

Az ausztrál származású színésznőnek két örökbefogadott gyermeke is van, a 21 éves Connor és a 23 éves Isabella, de ők már teljesen eltávolodtak tőle. A Tom Cruise-zal közösen adoptált gyerekek már évek óta nem tartják Kidmannel a kapcsolatot, és ők már kamaszként is inkább apjukat választották, vele akartak élni. 

Kidman férje jelenleg Keith Urban zenész, és első biológiai gyermeke, Sunday Rose hosszú évek próbálkozása után végül mesterséges megtermékenyítés útján fogant. Tom Cruise exe erről a kései anyaságról is beszélt az interjúban:

Egyszerűen ott szeretnék lenni. Idős anya vagyok, szóval... Jaj, hadd [érjem meg]. Légyszi, légyszi. De hát ahogy lesz, úgy lesz.

Via Us Magazine