53 éves korában, otthonában halt meg George Michael kétszeres Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, a közösségi oldalakat pedig elárasztották az őt gyászoló bejegyzések.

"Meghasad a szívem, hogy elveszítettem szeretett barátomat. Én, a szeretteid, a barátaid, a zenészvilág és mindenki. Örökké szeretni fogunk" - írta George Michael egykori zenésztársa, a Wham! másik tagja,  Andrew Ridgeley.

"Búcsúzom tőled, drága barátom! Egy újabb csodálatos előadó hagyott itt minket" - emlékezett meg kollégájáról Madonna, aki szerint 2016-nak most már tényleg vége lehetne

"Most értesültem arról, hogy mi történt a barátommal, George Michaellel. Briliáns tehetség volt. Annyira elszomorít a halála" - írta Ellen DeGeneres.

"Nem hiszem el, annyira csodálatos énekes és kedves ember volt. Túl fiatalon hagyott itt minket" - tweetelte Bryan Adams.

"Amióta az eszemet tudom, rajongtam érte. Igazi példakép volt. Meghaladta a korát" - vett búcsút James Corden. 

"Volt szerencsém ismerni őt a nyolcvanas években . Angyali hangja volt, és most már a mennybéli kórusban énekel" - búcsúzott az énekestől Twitteren  Rob Lowe.

Christina Applegate csak ennyit írt ki: George Michael

"Ez volt egy csodálatos énekes utolsó karácsonya. Túl korán hagyott itt minket" - szőtte bele a Wham! slágerét a búcsútweetbe David Guetta.

'Mikor lesz vége ennek az évnek? Túl sok ember távozott közülünk, Nyugodj békében, George Michael - írta mindannyiunk nevében William Shatner.

"2016 - egy újabb tehetséges embert veszítettünk el. Őszinte részvétünket küldjük George Michael családjának" -  reagált az énekes halálára a Duran Duran.

Sarah Michelle Gellar viszont kínos helyzetbe keveredett, mert Boy George nevét posztolta gyászüzenetébe. Állítása szerint félrehallotta, hogy ki is hunyt el, és igen, tudja, hogy két különböző személyről van szó. "Általában ezért nem szólok hozzá ilyen témákhoz, de karácsony van, és ez annyira szomorú hír. Megtanultam a leckét" - írja.