Az 53 éves énekes barátja, Fadi Fawaz a Daily Telegraph-nak beszélt arról, hogyan talált rá december 25-én reggel George Michaelre, a zenész oxfordshire-i otthonában.

Azt terveztük, hogy az egész napot együtt töltjük és elmegyünk ebédelni, éppen ezért elmentem hozzá, de amikor fel akartam ébreszteni ő csak békésen feküdt az ágyban.

Fawaz szerint még nem tudni pontosan, mi történt, és bár az elmúlt időszak elég zűrös volt, George Michael mégis nagyon várta az ünnepeket. A zenész és a fodrász 2011 óta jártak, de viszonyukat igyekeztek diszkréten kezelni.

Minden egy szempillantás alatt összetört. Szeretném, ha az emberek úgy emlékeznének rá, amilyen volt. Ő egy csodálatos személyiség volt

- mondta Fawaz, aki tegnap egy Twitter üzenetben azt írta, hogy sosem felejti el azt a karácsonyt, aminek a reggelén holtan talált rá a barátjára.

A lap egyik forrása szerint az énekes heroinfüggősége az elmúlt években súlyosbodott, túladagolás miatt pedig kórházban is kezelték. Az első információk szerint George Michael halálát szívelégtelenség okozta.