Azt nem állíthatjuk, hogy az év utolsó napján mindent megtettek a hírességek, hogy a közösségi médiában valami igazán eredeti vagy legalább vicces tartalommal köszöntsék az újévet és a saját rajongóikat, de azért összegyűjtöttünk 10 posztot, ami nem csak eredményekben gazdag boldog új esztendőt kívánt minden kedves rajongónak. 

A kilencvenes évek szexszimbóluma, Sharon Stone a béke és a szeretet jegyében posztolt magáról egy aktuális portrét és lenyűgöző 2017-et kívánt mindenkinek.



Az idén csúcsra jutó, 40 éves Reese Witherspoon egy tengerparti, homokba rajzolt évszámmal oldotta meg az újévi jókívánságokat. 


2016 aranylabdása, az Európa-bajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyert Cristiano Ronaldo valami pluszt is nyújtott a megszokott jókívánságok mellé: félmeztelenül énekelt egy fürdőszobában. 



A Vasember-filmek sztárja, Robert Downey Jr. a maga módján köszönt el az óévtől. 

Sőt, január első napján azt is megosztotta rajongóival, hogy látja az új lehetőségeket is az új évben.  



Madonna már a karácsonyt sem a megszokott módon ünnepelte, hanem II. Erzsébet királynővel, a 2017-es évet pedig azokkal kezdte, akiket a legjobban szeret: négy gyermekével. Balról jobbra: Rocco, David, Mercy James, Madonna és Lourdes. 

A hazai celebek sem tolták túl az újévi fogadalmakat, de azért nálunk is akadt néhány sajátos megoldás, akik 

nem intézték el egy egyszerű BUÉK posztolásával az új évet.


A VIVA TV egykori műsorvezetője, Steiner Kristóf foglalkozott a legtöbbet azzal, hogy valami egyedivel álljon elő: egy hosszú, személyes és figyelemfelkeltő levelet intézett 2017-hez. 



A Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa egy ötletes és hatásos képpel köszöntötte rajongóit. 



Gáspár Győző Törökországban töltötte az ünnepeket, és az egyik helyi Dinolandben készült képekkel kívánt olyan szerető feleséget és szerető családot, mint amilyen neki van. 



A Forbes Magazin szerint Magyarország második legfontosabb közösségi média szereplője, Kasza Tibi nem egy "Most küldtétek" posztot tett ki 31-én, hanem egy mémmel fogadta meg, hogy az új esztendőben sokkal többet fog járni edzőterembe. LOL! 



Mucsi Zoltán a két hónapja beizzított Facebook-oldalán társadalmi célú jókívánságokkal köszönt el az elmúlt évtől, és alig egy perces videójával felhívta arra 
a figyelmet, hogy Magyarországon több mint 15.000 elszemetesedett terület van.