Ez az a november, amikor Palvin Barbara végre ledobott minden textilt, amikor Angelina Jolie végre megszólalt a válásuk ügyében, és Heidi Klum melltartó nélkül ment vásárolni. Készen áll? Nézzük mi volt még!

AMIT SZERETTÜNK

Brad Pitt visszatért, mégpedig nem is akárhogy: 2 hónappal a válásos mizéria után filmbemutatóján bombaformában mutatkozott, sokat mosolygott, és jókedvűen beszélgetett rajongóival. Chelsea Handler pedig beállt a Pitt rajongók sorába, és azt mondta Angelina Jolie-ról, hogy nem csodálja, ha ivott és füvezett mellette a színész.

A híres emberek is ugyanolyan halandók, mint ön, kedves olvasó. Nekik is vannak bőrhibáik, és rosszabb napjaikon teljesen átlagosan néznek ki, a közértben fel sem ismerné őket. Mi gonosz módon, de csak a jó érdekében összegyűjtöttünk pár képet bizonyíték gyanánt, hogy ne érezze magát kellemetlenül, ha épp rossz passzban van.

Jó alaposan utánajártunk, hogy mi történt Vajna Tímea fánkozójával. A kommunikációs stratégián még javítaniuk kell, meg van egy kis végrehajtás is az egyik tulajdonos ellen, ezt az ügyet is meg kell oldani. Érdekli, hogy honnan van amúgy pénz minderre? Itt megtudhatja!

Szerintünk megszületett a karácsonyi videó, ami minden más karácsonyi videót lealáz, a karácsonyi kisfilmnek járó Oscart az Unicumnak adtuk.

Emily Ratajkowski kétszer is meghódította az internetet egymás után, először november közepén a bikinifelső nélküli fürdőzésével, amit később az Instán is simán mutogatott. Egy hét sem telt el, és jött a következő adag. Most már minden szögből ismerjük testének minden szögét.

Ott jártunk a Gyertek át! forgatásán, Sebestyén Balázs kanapéján csak úgy repdestek a börtönös-kokós poénok Stohlnak, de jókat röhögtek Pumped Gabo régebbi Facebook bejegyzésein is. Vannak képeink is.

Főzőcskézett a Velvet: a konyhafőnök döntőjének borjúnyelvét mi is megkaptuk a séftől, és eredeti alapanyagokkal elkészítettük azt. Vannak tapasztalataink.

Obama leköszönő elnökként még kitüntetett gyorsan pár színészt, komikust, például Ellen DeGenerest, aki nagyon meghatódott, Tom Hanks pedig inkább csak mosolygott.

X-Faktor + VALÓ VILÁG

Továbbjutottak a fiúk és a lányok, de még hogy! A csapatok is természetesen, és ha már így kialakult a végső mezőny, kaptunk pár jó képet arról, kivel mit csináltak a stylistok és fodrászok az élő adásra. Mielőtt azonban eljött volna az első szombat, megmutatták őket egy sajtótájékoztatón. A részegen balhézó Petics Kristófot kizárták a mezőnyből, ekkor nem árulták el, ki lesz a 12. fellépő. De mi kitaláltuk, hogy Mata Ricsit küldik ringbe, és be is jöttek számításaink. Amúgy Matának és Baloghnak sem ez volt az első próbálkozása tehetségkutatókban.

A magyar ember nem hülye: ki is szórták azon nyomban a hisztiző énekesnőt, Balogh Esztert, aki ezek után a szüleit hibáztatta sikertelen szerepléséért. A harmadik élő adásban pedig Tóth Gabi külsejével kellett foglalkoznunk, itt megnézheti, miért.

Fantasztikus hangulat a stúdióban! Nézitek, igaz? #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által közzétett fénykép,

Mindeközben az RTL Klub másik épületében ment a harc a 36 millióért, a ValóVilágból november végén Zsoltitól és Dávidtól búcsúztunk, de előtte még olyan is történt egy párbaj során, amitől Istenes Bence köpni-nyelni sem tudott. És a ValóVilágosok között is találtunk olyanokat, akik már régebben is megmutatták, hogy a TV-be valók.

Nagyon elégedett november

Jennifer Lopez nagyon megvan elégedve magával, de legfőképp fenekével. Ezért mindenhova kipakolja. Mindenhova, az Instagramra is. Végiglapozná? Itt tudja.

A Halloween is ebben a hónapban volt, és elég kemény jelmezeket húztak magukra a sztárok. Kivéve Palvin Barbarát, ő most egy kicsit alulöltözött, de a többiek szinte mind rendben voltak.

Kiss Ramóna megújult, felvette a Lady Gaga stílust, mi pedig rá sem ismertünk

Madonna teljesen jól volt, tovább tolta az utóbbi évek legértelmezhetetlenebb cselekvéseinek sorát. Lánya viszont tetkót csináltatott, amire nagyon büszke, és be is pasizott mellette. Azt is megtudtuk, miért néz ki ilyen jól.

Kate Hudson is teljesen elégedett lett novemberre testével, mutogatta is. Pamela Anderson sem rejtegetett semmit.

Vajna Tímea novemberben is jól érezte magát, pláne, hogy már most tudott mutatni egy közös szelfit Donald Trumppal. Más celebek viszont sorra borultak ki a győzelem miatt.

DÍJKIOSZTÓk, GÁLÁK

Megtartották az MTV EMA-t: nagyon szexik, nagyon harsányak voltak a fellépők, és díjátadók, díjat kapók, legtöbbjük ebben az évben tűnt fel, friss sztár, róluk itt láthat egy összefoglalót.

Itt pedig a Glamour Gáláról jelentkeztünk, ez a poszt főként a ruhaköltemények miatt fontos.

Rákészültünk a megújuló Comet gálára is, egy olyan képgalériával, amit máshol nem láthat. Sarka Kata egymilliót érő ruhában? Ide kattintson!

Annyira szerették a képes időutazást, hogy csináltunk belőle még egyet.

BARÁTOk, BARÁTNŐK

Harry herceg bemutatta családjának Meghan Markle színésznőt, ezzel elismerve, hogy akkor most ők együtt. Meg is néztük, mennyire szerencsés a királyi sarj, összeszedtünk pár képet barátnőjéről. Akit aztán hirtelen lecserélt, persze csak átmenetileg, és nem úgy. Végül egy közleménnyel záródott a történet a celebmagazinok kioktatásával, hivatalból: álljon le mindenki, és hagyja békén a kapcsolatukat.

Hajdú Péter és Sarka Kata végül nem jelent meg a bíróságon válásuk ügyében, de továbbra is válni akarnak. Még ezelőtt nem sokkal szóba hozták Sarkát Dzsudzsák Balázzsal, ha kíváncsi mi van köztük, erre tessék. Ha pedig arra, hogy milyen volt Sarka Kata élete amikor Hajdúval volt, és milyen azóta, egy remek galériában lapozgathatja.

Ez volt még 2016 novemberében:

  • Olvasson sztárokról, akikről nem gondolta volna, hogy barátok!
  • Sebestyén Balázsék ekkor rádióztak egy utolsót a Class FM-en, de nem is akárhogyan!
  • Ashley Graham óta tudjuk, hogy van élet a vékony modelleken túl is, őt most a tengernél fotózták. Igazi nő.
  • Nézze meg Goldie Hawnt, akinek 71. születésnapján a ruháját tényleg csak a szentlélek tartotta rajta.
  • Kiderült, hogy ki az év legszexibb pasija. Nem erre számítottunk.
  • Rájöttünk, hogy a Miss Universe jelöltjei idén klónok. És nagyon furcsa dolgokat mondanak. Az adás meg egy szürreál volt.
  • Jennifer Lopez szájon csókolta exférjét, ebből lett is kalamajka.
  • Obamáék lassan kiköltöznek a Fehér Házból, és az is megvan, hova.
  • Még a legnagyobb bugyimodellek testén is van stria, szóval ne parázzon, ez természetes.
  • Tudja mi volt Walt Disney legnagyobb szenvedélye? Itt kiderül.
  • Ez a lány pedig Emilia Clarke, azaz Daenerys Targaryen testdublőre.