horoszkóp
IMG 8618

Felügyelők kutatták át Klapka György zálogházát - Hírek reggeli jégkása mellé

2017.01.10. 07:56

Öt nappal az üzletember halála után razziát tartott a Bankfelügyelet Klapka zálogházában: a Nemzeti Bank emberei megszállták a Vámház körút 9-et - írta meg mai számában a Blikk.  

Hétfőn újra kinyitott a bolt, a vevők és ügyfelek egymásnak adták a kilincset, miközben a néhány napja elhunyt Klapka György legkisebb gyermeke, Sandy (27) éppen a hatóságok munkatársait kísérgette az épületben. A Magyar Nemzeti Bank pénzügyi ágazatot felügyelő szerve láthatóan azért szállt ki a zálogházba, hogy meggyőződjenek arról: Klapka múlt szerdai halála ellenére is rendben mennek a dolgok tovább.

A lap megkereste a felügyetet, hogy pontosan milyen ellenőrzéseket végeznek Klapkánál, azonban folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhattak. 

A 27 éves nőnek nem csak ezzel kell foglalkoznia most: legkisebb gyermekként kell vezetnie édesapja cégét, és közben családtagként támogatnia Klapka feleségét, tájékoztatni a külföldön élő testvéreit, és segíteni a temetés szervezésében. Sandy elmondása szerint senki nem tudja pontosan, mi volt édesapja végakarata. Minden a hagyatéki eljáráskor dől majd el, ami hónapokig is elhúzódhat. 

  • A Bors számolt be arról, hogy válópere előtt kiszállt milliárdos cégéből Hajdú Péter. A válni készülő Sarka Kata és Hajdú Péter egyezkedése nemcsak a gyerekekről szól majd, hanem arról a több százmilliós cégbirodalomról is, ami házasságuk alatt épült, gyarapodott. Ennek a cégnek egy részét Hajdú Péter épp decemberben, a válás kellős közepén adta el egy londoni befektetőnek. Mivel a cégóriás eladása éppen egybeesik válásukkal, A Bors megkérdezte, hogy még a válóper és az osztozkodás előtt menekítette ki vagyonát az eladással. Hajdú egyértelmű választ adott:


      Ez egy rosszindulatú feltételezés, csak üzleti megfontolásból döntöttem az eladás mellett. Jelenleg is több közös cégünk van Katával, és a Frizbi Entertainment eladása az ő tulajdonrészét a Magyarország Szépe Kft.-ben nem befolyásolja. A magyarországi munkáimat a jövőben a Frizbi Műsorgyártó Kft.-vel folytatom, és ez a cég lett az 51 százalékos tulajdonos Kata cégében is. Még az eladás előtt váltottunk, nem akartam olyan helyzetbe hozni Katát, hogy a jövőben egy londoni érdekeltségű céggel kelljen egyeztetnie az üzleti ügyeiről

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!