Még csak január második hete van, de már túl vagyunk az év első hazai celebcsatáján. Az egész azzal kezdődött, hogy Fenyő Iván egy terjedelmes és dühös posztban osztotta ki a celebeket Facebook oldalán. Alapvetően azon akadt ki a színész, hogy egy Díványon megjelent Vekerdy Tamás-interjú miatt mennyi troll és kommentelő kezdte szétszedni és osztani a pszichológust, aztán hozzátette azt is, hogy bezzeg a Majkát meg a Kasza Tibit sok ezren követik, szeretik. 

Kasza Tibor éppen Floridában nyaral, és ott értesült arról, hogy Fenyő Iván őt is szóba hozta a Facebook-oldalán. A műsorvezető-énekes így reagált a posztra:

Arra keltem ma, hogy Fenyő Iván éppen Majkával és velem él lelki életet. Őszinte leszek, szívesen beszállnék ebbe a szellemi adok-kapokba, de ahhoz most ki kéne gugliznom, hogy mi van veled, ember, mert azt sem tudtam – tök őszintén mondom –, hogy te még egyáltalán a világon vagy.

Majka sokkal durvábban reagált a lehúzó szavakra, egyszerűen kiposztolta egy Fenyő Ivánnal folytatott korábbi levelezésüket a közösségi oldalára. Igaz, itt is inkább Fenyő Iván vitte a szót, és próbálta meggyőzni Majkát arról, hogy szálljon be egy Budapest Twice nevű sorozat elkészítésébe.  



Egyelőre ennyi történt, de valószínűleg az év első online szóháborújának lesz még folytatása. 

Ön szerint kinek van igaza?