horoszkóp
GettyImages-631194736

Jacko lánya kiakadt azon, hogy Joseph Fiennes alakítja Michael Jacksont

2017.01.12. 11:16

Már írtunk arról korábban, hogy vígjáték készül arról, ahogy a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás után Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando együtt, autóval próbálnak hazajutni New Yorkból.

Paris Jackson, a 2009-ben elhunyt világsztár lánya teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy ki fogja alakítani édesapját. A 18 éves Paris sértőnek találta, hogy az Urban Myths tévéfilmben Fiennes-t választották ki Jacko szerepére, és csak annyit mondott az egészről, hogy

Okádnom kell.

Ő és családja elsősorban azért borult ki, mert a származására igen büszke énekes szerepére egy fehér bőrű színészt válogattak be. Az pedig külön feldühítette, hogy nemcsak édesapja, hanem keresztanyja, Liz Taylor emlékét is megsértették. 

A pop királyának unokaöccse, Taj Jackson is teljesen kikészült a tévéfilm miatt, és otromba tiszteletlenségnek nevezte a színészválasztást. A keményvonalas Jacko-rajongók pedig aláírásokat is gyűjtenek, hogy bojkottálni tudják a tévéfilmet. 

A napokban megérkezett a film előzetese is, amelyben megcsodálhatjuk, hogy hogyan is néz ki Joseph Fiennes Michael Jakcsonként. 

A Sky Arts csatornáján bemutatásra kerülő Urban Myths - True...ish Stories című tévéfilm trailerét nemcsak ezért érdemes megnézni.

Láthatjuk benne az Elizabeth Taylort alakító Stockard Channinget, a Marlon Brandót játszó Brian Coxot és a Trónok Harcából és a Misfits sorozatból ismert Iwan Rheont is, amint Hitlert alakítja. 

Iwan Rheon, mint Hitler.
Iwan Rheon, mint Hitler.

via JustJared, EOnline

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!