Instahíradó!!!

Mai Instahíradónkban csak magyar híresnőket mutogatunk szeretettel. Kezdjük is a sort a 27. szülinapját ünneplő Cinthya Dictatorral, aki az újhajú Varga Viktorral pózol a hóban romantikusan. Nem is kellhet ennél jobb ajándék senkinek! Tessék nézni: 

szülinapom ❤ #27 #love #graziastore A csodálatos bundámat pedig a @graziastore.hu n tudjàtok beszerezni!

Cinthya Dictator (@cinthyadictator) által közzétett fénykép,

Merő véletlenségből Nádai Anikónak is a napokban van a születésnapja, amire alighanem irreális mennyiségű köszöntést kaphatott, ezért nem tehetett mást, mint hogy egy álmoskás, reggeli képpel köszönte meg mindenkinek a rágondolást.

Álmosszerű fotóval egyébként nem csak ő büszkélkedhet, Tóth Gabi is kitett magáért ezen a téren, ő így fest, amikor reggelente nem nagyon tudja, merre van a hol.

🐥🐤

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Ha tudja, hogy ezen a képen a kutya mellett Sarka Kata látható, ígérjük, hogy tapsviharral tisztelgünk az ön arcfelismerő képessége előtt.

Tara❤ #mydog #lovemydog #home #noworktoday #sickday @toplinepom_pomeranian_csillu

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Na de nem feledkezhetünk meg Iszak Eszterről sem, aki elment kicsit Amerikába, és szinte azonnal irigylésre méltó találkozásban lett része, azaz együtt koktélozott a Jóbarátok Ross Geller-jét alakító David Schwimmerrel. A kép alá nemes egyszerűséggel csak annyit írt: #friends. Hát, ilyen könnyen szerez barátokat Iszak Eszter. 

🙈 #friends

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Mára ezt tudtuk nyújtani, minden jót!