Gaál Noémi, amiótanem dolgozik a TV2-nél, a gödöllői kisboltjában, illetve a családjával tölt sok időt - derül ki abból az interjúból, amelyet a Blikk készített vele.

Gödöllőn van egy üzletem, amely régebben videotékaként üzemelt, ám pár éve rá kellett jönnöm, hogy új irányt kell keresni, mivel a filmek kölcsönzésének már nincs olyan piaca, mint régebben. Így már újságot, ajándéktárgyakat, valamint műkörömépítés­hez szükséges alapanyagokat, kellékeket is lehet kapni nálunk, persze ha új film jelenik meg, még azokat is beviszem az üzletbe. 

Elmondása szerint nem tölt sokkal több időt a boltjában, mint korábban, de eddig is rendszeresen állt be a pult mögé, intézte a rendeléseket, és tanította be az új munkatársakat - fontosnak tartotta, hogy több lábon álljon.

Gaál 19 évig jelentett időjárást a tévében, távozása, illetve annak körülményei mindenkit megleptek, őt is beleértve.

Telefonon hívtak reggel, hogy adott időpontra menjek be a hírigazgatóhoz. Mivel előzetesen nem kaptam jelzést, hogy bármi baj lenne a munkámmal, így optimista voltam. December végéig megvolt a beosztásom, nem volt tudomásom arról, hogy lenne új időjárás-jelentő, így nem aggódtam, csupán pillanatnyi rossz érzésem volt.

Ennél több részlet aligha fog kiderülni a megállapodásról, mert  a közös megegyezéses szerződésbontás része, hogy erről mit mondhat. Akárhogy is, még az interjúból sem derül ki pontosan, mit gondol, vagy érez valójában, hiszen az egyik pillanatban azt mondja, "az a TV2, ahol én közel 20 évet dolgoztam, még mindig kedves számomra", majd

Az, hogy egyik napról a másikra, karácsony előtt küldenek el valakit, mindenféle előzetes jel nélkül. Még kell egy kis idő, pár hét, mire tisztázom magamban, hogy miért is történt mindez. [...] Sajnálom, hogy nem volt „búcsúbuli”, de a közvetlen kollégáimmal, sőt a régi munkatársakkal is beszéltem azóta.