Ashley Graham ről ezúttal a V magazin készített fotósorozatot, ami természetesen megosztotta az Internet népét - a rajongók természetesen nem tudtak betelni a szexi fotókkal, de sokan voltak, akik bántó kommentekkel fogadták  a világ leghíresebb plus size modelljének  legújabb fotóit. 

My fav * @vmagazine @stevenkleinstudio @ward_hair #yadim @honeynailz @robbiespencer @chelseahandler ..link in bio

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által közzétett fénykép,

A magazin következő számához készült sorozatban Graham több képen is melltartó és/vagy bugyi nélkül látható, hasonló látványban errefelé lehet részük.

A 28 éves modell a magazinnak többek közt arról nyilatkozott, már tökéletesen elege van azokból a kérdésekből, amik azt firtatják, hogy milyen is extra méretű (plus size) modellnek  lenni. Elmondta azt is, hogy már 17 éve csinálja ezt, és rengetegen feltették már neki ezt a kérdést, pedig egyáltalán nem az a lényeg, hogy kinek milyen a mérete. 

Click the link in my bio for more with @vmagazine shot by #StevenKlein**

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által közzétett fénykép,

Graham folyamatosan küzd azért, hogy mindenki fogadja el a testét olyannak, amilyen, és felelősnek érzi magát azért, hogy ő képviseli azokat a nőket, akik gyakorlatilag alig kapnak valamilyen nyilvánosságot. Elmondta azt is, hogy nagyon fontos, amikor olyan visszajelzéseket kap, hogy például valaki miatt kezdett el - nagy súlya ellenére - rövidnadrágot hordani, vagy az ő hatására kezdett el világosban szexelni a férjével.

Ilyenkor azt mondom magamnak, hogy ez igen, sikerült megváltoztatnod az emberek gondolkodását azzal, hogy önmagamat adod.

Nem véletlen, hogy Ashley Grahamnek már saját szexi fehérnemű-kollekciója is van, amit itt lehet megtekinteni. Bár inkább mégis az alábbi videót ajánlanánk, amelyen ő maga beszél róla, miközben viseli. Érteni fogják, miért.

Mit szól ön?

Ashley Grahamet...



via JustJared