Lapszemlézünk egy gyorsat, jó reggelt, ez a hétfő:

  • Sarka Katáék négyen laknak az új lakásban, indít máris erős címmel a Bors. Ne ijedjen meg, Kata életében még mindig nem egy új férfiról van szó, szabad a pálya: "A gyerekekkel élek együtt és Magdikával. Azzal a hölggyel, akivel Noncsi és Dávidka eddig is felnőtt. Ő nem egyszerűen bébiszitter vagy házvezetőnő, sokkal inkább olyan, mint egy pótnagymama. Az nem igaz, hogy egy férfival élek együtt." Az is kiderült az írásból, hogy Kata jobban van, mint valaha: egy XII. kerületi luxusházban él, lecserélte a Mercedes autóját egy újabbra, sőt egy Rolex kalórát is villantott a közösségi médiában. Azt mondja sínen van az élete, köszönhetően például annak, hogy ő lett az Oriflame hazai nagykövete.
  • A Blikk hasonlóan járta körbe a témát, nekik ezt mondta: "Élvezem a sok munkát, és tudom, hogy a gyerekekért dolgozom. Sokan a fejemhez vágták már, hogy ezeket a sikereket Peti miatt értem el. Ez nem igaz, már önálló brandként működöm, ha felkérnek valamire, Sarka Kataként kérnek fel".
  • Lagzi Lajcsinál viszont kicsit gáz van, de ő állja a sarat és kész alávetni magát minden vizsgálódásnak. A Bors kérdése azt mondta "Komolyan azt gondolom, hogy egy csapat azon dolgozik, hol találhat rajtam fogást [...] Ha véget ér egy perem, azonnal kibukik egy másik, mint a gomba a földből. De nem baj, állom a sarat!" Most az újság szerint vagyonosodási vizsgálatot rendeltek el vele szemben, továbbá biztosítási csalás, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és társtettesként elkövetett vesztegetés miatt folyik ellene eljárás.
  • Blikk szerint Kárász Róbertet akarja az ATV a reggeli műsorába: senki nem erősítette meg, de senki nem is cáfolta az infót - még, a szerződésekre hivatkozva. A csatorna megújítaná az ATV Startot, egyesek biztosnak vélik, hogy a reggeli csapat egyik fő embere a TV2 Mokkájából ismert Kárász Róbert lesz, aki az újság megkeresésére csak annyit mondott: "Diplomatikusan csak annyit mondhatok, hogy nem kapkodok munka után, szerencsére nem vagyok rászorulva."