Mint arról beszámoltunk, Michael Bublé énekes tavaly novemberben jelentette be, hogy Noah névre hallgató hároméves kisfiánál májrákot diagnosztizáltak, majd a szerepléstől is visszavonult, hogy mellette lehessen. A gyereket ezután négy hónapos kemoterápiás kezelésre küldték, ezért elég kemény időszakon van túl, de úgy tűnik, a sok szenvedés nem volt hiábavaló, édesapja szerint ugyanis mostanra sokkal jobban van.

Bár Michael Buble sógornője, Daniela Lopilato egyenesen azt állította, hogy Noah szervezetéből eltűnt a rák, az énekes és felesége, Luisana Lopilato ennél kicsit visszafogottabban foglalt állást a kérdésben.

Annyira hálásak vagyunk, hogy bejelenthetjük, Noah remekül halad a kezeléseivel, és az orvosok nagyon optimisták a kisfiunk jövőjét illetően

– fogalmazott a házaspár a Facebookon.

A szülők hozzátették, hogy gyermekük nagyon bátran viselte a megpróbáltatásokat, amivel bennük is tartotta a lelket, majd az alkalmat megragadva megköszönték az orvosok, ápolók munkáját, illetve annak a sokezer embernek a támogatását, akik jókívánságokat küldtek nekik és imádkoztak értük ezekben a nehéz időkben.

Via E! News