Az RTL Spike jól beindult: egyre több olyan műsort láthatunk a csatornán, ami nálunk még nem volt, és az is jó, hogy ez mind saját gyártás. Ugye már pörög a Playback Párbaj, hamarosan indul Pumped Gabóék valóságshowja, és jön a Budapest Shore is.

Illetve a modernkori gladiátorok gáláját is a Spike fogja közvetíteni, a Bellator MMA április 14-én érkezik Budapestre.

A műsorban lesz vadul a világba üvöltő kommentátor, rengeteg tűz, csodás ledfalak és rengeteg tesztoszteron, szóval ez nem egy sima meccs, nem csak egy ketrecharc, hanem egy szépen felépített showműsor, ami már járt a londoni 02 Arénában, de Torinoban, Tel Avivban és Dublinban is több ezren követték nyomon  a helyszínen, több millióan a tévék előtt. 

Na de hogy jön képbe Gáspár Laci?

A ma délelőtti sajtótájékoztatón őt kérték fel, mint az RTL Spike egyik arcát, hogy küzdjön meg Laszák Zoltán K-1-es világbajnokkal, stílszerűen egy bokszgépen.

Gáspár Laci a szokásos vehemenciájával érkezett, és már rögtön az elején azt kérdezte, 

kit kell megverni?

Aztán győzött is az imitált bokszolásban, rúgásban, és több, mint valószínű, hogy a hétköznapokban is képes reprodukálni a mozdulatokat, így nem ajánljuk az ilyesfajta közeledést felé. A Velvetnek elárulta, hogy gyerekkorában volt némi köze a sporthoz:

Gáspár Laci: Én soha életemben nem bunyóztam, nem kellett, nem voltam bunyós. De 10-14 éves korom közt rendszeresen lejártam bokszedzésre, aztán kickboxedzésre, egyszer voltam versenyen is, de ott felszakadt a szemöldököm... 12 éves voltam, és egyébként ezüstérmes lettem. És akkor anyukám azt mondta, hogy innentől kezdve több versenyre nem enged, de edzésre még jártam, ameddig csak tudtam. Azóta eltelt jó pár év,

de a spárga még megvan.

Most sportolsz valamit?

Konditerembe járok, próbálom rendszeresen csinálni, dartsozni szeretek még.

Volt már élményed egy ilyesfajta bokszgéppel? A Balatonnál csak kipróbáltad...

Igen, mindenkinek az ugrik be először, hogy Balaton, aztán alkohol... józanul szerintem nem is szokta ezt senki ütögetni.

Hogyan élted meg a Playback Párbaj forgatásait? Lesz második évad?

Gáspár Laci: Remélem, hogy folytatódik, de ez akkor lesz biztos, ha bejelentik. Egyelőre kíváncsian várom, hogy mi lesz a folytatás: jók a visszajelzések, nézett a műsor, szeretik. Én is nagyon megszerettem, jól áll, azt mondják.

Mennyire sikerült belerázódnod a műsorvezetésbe? Mennyire tudsz önazonos lenni?

Gáspár Laci: Igazából gyorsan elfelejtem azt, hogy kamerák vannak. Szeretek hülyéskedni, szeretem ha dili van, szeretek finoman cikiskedni valakivel, vagy ha ő is kicikiz engem  - ha megvan benne a tisztelet, megvan benne a teljesítmény akkor oké. Azért ebben a formátumban van teljesítmény: a versenyzők készülnek, készülniük kell, táncórákat vesznek, meg kell tanulniuk a szöveget. Mondjuk szerencse is, hogy nem ők énekelnek.

Kielemzitek a felvételen történteket, vannak szakmai visszajelzések?

Gáspár Laci: Mindig ösztönöztek, mindig dicsértek a szerkesztők, mindenki. Az elején azt mondták, látták rajtam, hogy nagyon izgulok, lazuljak le, egy dolgot kell csinálnom: önmagamat adnom. Nem hittem el, hogy ez elég lesz. Ezek szerint elég, és jó - én is visszanéztem, pörgős, vicces. Szerintem ez nem volt véletlen, a sors így akarta.

És a sors mit szán a következő X-Faktorban neked?

Gáspár Laci: Opcionális, hogy visszatérek-e. Lesz X-Faktor idén is, az még nincs bejelentve, hogy kik a mostani mentorok. Ez majd később derül ki.

Bunyózás élőben, meg tévében is

Az egész Bellator MMA szupergála április 14-én érkezik Budapestre, a Papp László Sportarénába, az RTL Spike is közvetíti majd az összecsapásokat. A magyarok részéről a tehetséges harcosnak számító Laszák Zoltán és Borics Ádám is megmutatja magát, melléjük pedig a világhírű Anthony "Pretty Boy" Taylor, és Karim Ghajji is érkezik.