Ashley Graham a világ alighanem legismertebb plus-size modelljének számít, és van egy saját fehérnemű-kollekciója is. Az alábbiakban ennek egyik darabjában láthatja izegni-mozogni. Nincs az a fehérnemű, amiben ne mutatna jól, de ebben valahogy a szokottnál is szexibbnek tűnik.

💎Rock wit it 💎 #ashleygrahamlingerie x @additionelle

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által közzétett videó,

Mindig is arra vágyott, hogy egy levegőt szívhasson Kulcsár Edinával? Akkor van egy jó hírünk! Bár a modell kis híján megfeledkezett róla, de samponjának köszönhetően végül csak beugrott neki, hogy közölnie kéne: február 10-én, pénteken az Árkádban futhat össze vele egy közönségtalálkozó keretében.

Iszak Eszter műsorvezető egy instás bejátszással kívánt jó éjszakát, mi pedig megállapítottuk, hogy smink nélkül olyan az arca, mint egy kislánynak.

Sylvester Stallone előbányászott egy 2008-as fotót, amin Rambóként vitte el piknikezni családját. Ennél ütősebb képet ma már biztosan nem fog látni!

Mint arról beszámoltunk, a Malawi bíróság engedélyezte Madonnának, hogy örökbe fogadjon egy ikerpárt. Ha érdekli, hogy néznek ki a négyéves lányok, itt az alkalom, hogy kielégítse kíváncsiságát, az énekesnő ugyanis megosztott magukról egy fotót, amelyen kézenfogva sétálnak.

Mára ennyi, viszlát!