Tegnap írtuk meg, hogy Britney Spears testvérének a kislánya kórházba került, mert február 6-án elég súlyos quad balesetet szenvedett. A nyolcéves Maddie Aldridge egy családi vadászexpedíción vett részt, ahol egyik pillanatról a másikra elvesztette az irányítást a quad fölött, amikor éppen egy vízelvezető árkot próbált meg kikerülni, és egy tóba zuhant. A kislány pár percig folyamatosan a víz alatt volt. A kiérkező mentők végül kimentették, majd helikopterrel egy New Orleans-i kórházba szállították.  

Jamie Lynn Spears kislánya állapotáról annyit lehetett tudni, hogy kritikus, de stabil. Szerencsére azóta kiderült, hogy 

Maddie Aldridge már sokkal jobban van. 

A kislány mostohaapja posztolta az alábbi képet Instagram-oldalára, és megköszönte a rajongóknak, hogy együtt imádkoztak a gyermekért. 

Thank you to everyone for the prayers. Maddie is doing better and better. Thank y'all so much.

Jamie (@jamiewatson985) által közzétett fénykép,

Maddie szerencsére már felébredt, beszél, és felismerte a családtagjait a kórházban. Noha még mindig mesterségesen kap oxigént, de a vizsgálati eredmények szerint semmiféle agyi károsodást nem szenvedett, és fel fog épülni, sőt, nemsokára haza is mehet. 

via JustJared