Ryan Gosling előszeretettel mutogatja a tenyerét, ha kell, ha nem, erre pedig alighanem nyomós oka van. Feltételezzük, hogy szíve szerint jósnőhöz fordulna, de ehelyett inkább csak célozgat rá, hátha egyszer valaki megérti, mit akar. (Nézze csak meg az alábbi galériát, és minden világos lesz.) Szerencsére mi rendkívüli empátiával bírunk, és kifigyeltük az igényeit, úgyhogy nem is tehettünk mást, minthogy végigböngésztük az internet összes, szakmailag megkérdőjelezhetetlen ezoterikus weboldalát, és elkészítettük a színész tenyérügyi elemzését.  

Szakemberek állítják, hogy tenyerünkben a kozmikus erők mutatkoznak meg, ilyenek többek között a végzet és a váratlan események is. Minél több csillagot, kört, háromszöget, hullámvonalat, keresztet, Mickey Egeret vagy rácsot találunk a tenyerünkön, joggal feltételezhetjük, hogy valami nagyon nem jó az életünkben. Ha eddig nem tudta, hogy önnek nem jó, nézzen rá a kezére, és állapítsa meg! Ha látja a szemével, hogy tényleg nem jó, azon rögtön változtatni kell. Ajánlatos tehát még odarajzolni ezt-azt, és akkor azonnal fizetésemelést fog kapni, vagy kigyógyul a náthából.

Na, elég az általánosságból, lássunk neki, és ellenőrizzük azokat a vonalakat, görbéket, dombokat, textúrákat Ryan Gosling tenyerén! 

Beteges alkat-e Ryan Gosling? 

Érdemes a tenyérjóslás alapvető szabályrendszeréhez alkalmazkodni, hogy helyesen járjunk el, de néhány kérdésre sajnos csak felületes válasz születhet, mivel például nem tudjuk azt az egetrengetően fontos információt, hogy a színész milyen napszakban született. Ennek hiányában csak a tenyérvonal töredezettségét tudtuk tüzetesen megvizsgálni, ami alapján örömmel értesítjük, hogy Ryan Gosling alighanem örökké fog élni. 

Meg fog-e lepődni Ryan Gosling? 

Mivel egyetlen vörös vonalat sem vélünk felfedezni a kézen, ezért az is kiderült, hogy nem várható hirtelen változás az életében. Ennek tudatában nem kell tartania semmi kellemetlentől, így például attól sem, hogy két perc alatt laktózérzékeny lesz és nem ihat többé tejet. 

 Jószívű-e Ryan Gosling? 

Természetesen! A tenyéren lévő szívvonal ad választ erre a kérdésre, ami neki annyira tisztán kivehető és egyenletes, hogy kétség sem férhet jóindulatúságához. Fejvonala azt tükrözi, hogy gyakorlatias személyiség, szóval fejből össze tud szerelni egy IKEA sezlonyt. 

Szerencsétlen-e Ryan Gosling?

Egy gyors kalkuláció után azonnal választ kaptunk az égető kérdésre. Eszerint a színész keze szép és mégis szerencsétlen, amiből az következik, hogy határozatlan és sok emberben szánalmat kelt a személyisége. Ehhez mérten szelíd, békés és jóhiszemű, továbbá mindenkiben megbízik. Eszerint szerencsés véletlen, hogy a színész egyáltalán életben maradt eddig, és nem halt éhen egy csöndes sarokban. 

Jó alkalmazott lenne-e Ryan Gosling? 

Rátermettnek, tehetségesnek tartja a szakmai elemzés, olyan személyiségnek, aki könnyedén feltalálja magát, ugyanakkor semmi szín alatt nem érdemes vezetői pozíciót ellátnia, mert abból csak a bajok lennének. Mindenképpen jobban járna, ha a posta csomagfeladás részlegén tevékenykedne, vagy az Aldiban ülne a pénztárban, azzal talán nem tenne akkora kárt a világban.

Miért van együtt Eva Mendes Ryan Goslinggal?

Kiderült, hogy a színész gyengéd, bátortalan és félénk, viszont annál lelkesebb, tele van energiával és általában izgalmas szerelmi életet él. Ez jelenlegi felesége számára biztosan megnyugtató hír. Mindezek ellenére (vagy éppen ezért) a harmóniára törekszik, és egész életében az igazit keresi, akit lehet, hogy későn talál meg, de akkor viszont egy életen át tartó, hosszú kapcsolat lesz belőle. Azt is állítják a hozzáértők, hogy mindezek alapján az úriember nem fut el az ellenkező irányba az eljegyzés után, hanem tényleg elveszi az adott nőt

Hazudik-e Ryan Gosling? 

Állítólag nem mindig azt mondja, amit gondol, sőt, inkább azt szajkózza, amit mások hallani akarnak. Nem tud egyszerre több dologgal foglalkozni, ami egy színész esetében hátránynak is tekinthető. 

Megnyugtató, hogy végre egész közelről megismerhettük Ryan Gosling személyiségét, és nem tud többé átverni semmivel, akármennyire is erőlködik. Ha saját magát is szeretné megismerni, ajánljuk az alábbi linket tájékozódásra.