Jó, jó, nyilván túlzunk, de azért reális feltételezés, amennyiben a művész, bizonyos Lushux munkásságából indulunk ki. A celebek nagy követője és megfestője ugyanis nem bírta tovább, és egy héttel a nagy bejelentést követően fogta magát, és egy melbourni ház falára pingálta az énekesnőt teljes, ikreket várós valójában. 

Az eredeti kép megjelenése igencsak feltüzelte a férfit, ezért először egy tweet-bejegyzésben tudakozódott az internet népétől, hogy kinek van egy felesleges, kábé 4-5 emelet magas házfala, ami pont egy terhes Beyoncé kép után siránkozik. Alighanem ajánlottak effélét, ugyanis a mű igen gyors ütemben elkészült, egyéb cifraságokkal megspékelve, így, ha lehet ilyet mondani, még az eredetinél is sokkal milyenebb lett.

Five stories of @beyonce 👯Does it look like I'm expecting twins too?

lushsux (@lushsux) által közzétett fénykép,

Szándékosan nem használunk egyéb jelzőt, jobbnak látjuk, ha ön dönti el, mit érez, amikor megtekinti. Lushux-ot egyébként nem csak az énekesnő ihlette meg annak idején, medvén lovagló Putyinról és sason repkedő Trumpról is készített már hasonlót, utóbbit viszont aligha egy fénykép alapján alkotta meg. Instagram-oldalán megnézheti az összeset. 

Beyoncé képe egyébként meglehetősen elkápráztatja az embereket, és nem csak festmény, de süti elkészítésének alapjául is szolgál olykor

Forrás: US Magazine