A Story-gála remek alapot szolgáltat arra, hogy a vasárnapi heti trendünk főtémája legyen. Nem véletlenül, 18. alkalommal jelentek meg rajta olyan celebnők, akik elsődleges feladatuknak tekintik, hogy megmutassák a nagyközönségnek magukat, de legfőképpen a ruházatukat.

Éppen ezért sosem lepődünk meg az extravagancián, sem a visszafogott öltözékeken, így most is kiválasztottunk néhány olyan híresnőt, akiket érdemes trendszemmel is tüzetesen megvizsgálni. Olvasás és nézés után, szokásunkhoz híven arra kérjük önt, hogy döntse el, ki érdemli meg a gála legdögösebb nőjének díját. Na, lássuk is!

Rubint Réka

Rubint Réka a családja nagy részével érkezett, de egyedül is kiválóan megállta a helyét. Csipkecsoda ruhájában úgy pózolt, mintha maga varrta volna. Ha jól megtekinti, fehér ruha ide vagy oda, mégis rendesen oda van figyelve a színekre. Nézze meg a kékes ezüstben virító cipőt és a színben tökéletesen passzoló virággyanús gyűrűt az ujjon!

Kovács Dóra

Éjjel Nappal Budapest Zsófia igazán kitett magáért ezzel a ruhával. Megjelenése, ahogy már említettük is, erősen Sofía Vergara-stílusjegyeit hordozza magán, ami semmiképp sem tekinthető negatívumnak. A Rubint Rékához hasonló csipkecsoda nála is megjelenik, csak ő a hálóingek világában mozgolódott, amikor a felsőt magára öltötte, a hosszú szoknya azonban kifejezett eleganciát sugall. Nem kell mindig kirakni a kiraknivalót, úgy is tudja mindenki, hogy van lába a hölgynek. 

Sarka Kata

Természetesen nem mehetünk el Sarka Kata öltözete mellett sem. Idén a visszafogott, bézsjellegű színvilágot preferálta, némi strasszokkal-kövekkel feldobva azt. Úgy fest, a hosszú ruha lesz az idei bálozás trendje, ha nem történik valami egetrengető változás a hazai divat világában. Táskáját aligha az Ecseri úti piacról szerezte be, kivéve, ha suttyomban ott is van Yves Saint-Laurent-részleg, de ebben azért kételkedünk. 

Nádai Anikó 

A műsorvezetőnő laza mosollyal vehette tudomásul, hogy egész este egy helyben kell majd állnia, vagy segítséghez kell folyamodnia, amennyiben arrébb szeretne állni. Ezt abból feltételezzük, hogy a világ legbonyolultabb ruháinak egyikét varrták rá szándékosan. Azt mondta, ez kifejezetten neki készült, nincs több belőle ezen a földkerekségen.

Lehet ugyan, hogy az alja nehezen kezelhető, csipke azért ezen is van (nyilván), és hiába a lábat takaró hossz, felül nem sok teret hagy a képzeletnek. Megkérdeztük, a dekoltázs saját, nem újonnan vásárolt. 

Várkonyi Andrea

A volt híradós váratlan társasággal jelent meg a bálon: mondjuk csak ki nyíltan, a melleire gondolunk. Ő a csilivili piros szín mellett döntött, de megint csak meg kell jegyeznünk, hogy a hosszúság nála is elvárás volt, amikor felöltözött az eseményre. Dehát szerencsére ő is mutatott ezt-azt, amin legeltethetőek a tekintetek óraszám. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina minden bizonnyal nejlonkirálylányként akart tündökölni a gálán, ami láthatóan sikerült is neki. Most nem mutatta meg olyan gyakran a híres-nevezetes, sokfogú mosolyát, de így is mutatós a virágos öltözetében. 

Szabó Zsófi

A színésznő-műsorvezető-nemrég házasodott asszony sem a minire szavazott, inkább egy aranypántos fekete egyberuha mellett döntött, és milyen jól! Viszont ő az egyetlen, aki azt is megmutatta nekünk, hogy van lába, így ezt készséggel el is hisszük neki. 

Dundika

 Dundika (született Hornyák Hajnalka) férjéhez, Majoros Majka Péterhez öltözött. Sejtelmes dekoltázsa alatt viszont érdemes figyelmet fordítani a tényre, hogy talán ő volt az egyetlen nő, aki nadrágban érkezett. 

Most pedig eljött a pillanat, hogy szavazzon! 

Ön szerint ki volt a legstílusosabb celebnő a Story-gálán?