Ez (valószínűleg) az utolsó cikkünk a 2017-es Story-gálán történtekkel kapcsolatban, de búcsúzóul összeszedtük, hogy miben változott meg ez a bál. Mert megváltozott, a szervezők szemszögéből nézve az előnyére, hisz

pár év alatt sikerült minőségileg látványosan feljebb pozicionálni az eseményt.

Régen még volt miről beszámolni, de ennek a szervezők nem feltétlenül örültek. Persze az idei cikkeink sem puszta kattintásvadász üresjáratok, de anno történtek a gálán breakingek és botrányok. Nézze meg a 2013-as képeinket! Teljesen más világ volt akkor.

Idén hiába számítottunk hasonlóra, de még Hajdú Péter se bukkant fel váratlanul, amiből lehetett volna pár kellemetlen perc, amint összefut Sarka Katával. Tavaly volt, idén nem: Rogán Cecília úgy látszik tényleg nem celeb, hiszen nem jött el. De Berki Krisztián és Karda Bea se jelent meg. Akik meg tiszteletüket tették a gálán, azok kulturáltan szórakoztak. Senki sem vadult meg az ingyen piától és lett két óra alatt pocsolyarészeg.

Oké, így is van egy helyszíni riportunk, amiből megtudhatja, hogy ÉNB Lali csajozni jött, és elsőnek Sarka Katát nézte ki magának. Aztán a csodás ruhakölteményekről is megemlékeztünk, mivel volt, aki csipkével, más meg élő növényekkel turbózta fel a szettjét. Kicsit beszéltünk Majkával és Szabó Zsófival. Mi történt még?

Nem mondjuk, hogy semmi, mert híres emberek ettek, ittak, beszélgettek.

Ugyan este 11-kor érvénybe lépett a fotózási tilalom, de ha az nincs, akkor se lehetett volna kompromittáló felvételeket készíteni, mert a legextrémebb dologból is maximum egy ilyen címet lehetett volna kiizzadni:

Arcönpörgés deluxe: Győrfi Pál a levegőt simogatva táncolt

Ennyi.