Mi is megírtuk, hogy egy év után megint lesznek fedetlen mellek a magazinban. Viszont ez leginkább az Amerikában élő olvasóink számára lehetett örömhír, mivel Magyarországon semmit sem lehetett érezni a cenzúrából.

Íme, a decemberi példány, amiben Mihalik Enikő szerepelt:

Mindezt most Bus István, a lap magyarországi főszerkesztője egy közleményben is megerősítette, miként is volt ez eddig, és mi lesz majd a jövőre nézve.

Nem állítjuk, hogy korábban nem gondolkodtunk el rajta, de a magyar férfiaktól érkező határozott véleményekre – amelyek egyértelműen és egyöntetűen kiálltak a meztelenség mellett – hallgatnunk kellett. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy a sokat sejtető, titokzatos, de mindent nem felfedő fotósorozatok – mint például a Mihalik Enikőről készült anyag – is érdekli a közönségünket, így nem elképzelhetetlen, hogy egy-egy alkalommal így mutassunk be magyar sztárokat. A lényeg, hogy továbbra sem fogunk eltérni az eredeti és egyedi meztelen vonaltól, és büszkén vállaljuk, hogy a meztelenség természetes.

Ha még emlékeznek, tavaly, amikor a lap amerikai kiadása irányt váltott, mi is bemutattuk az első meztelennő-mentes Playboyt (már amennyit az interneteken keresztül láttunk belőle). Akkor megkérdeztük önöktől, mit gondolnak a lépésről, és olvasóink elsöprő többséggel mondták:

elvi problémáim vannak vele, nem is tetszik, és nem is fog bejönni nekik.

A próféta szólt önökből.